Od zaruka do vjenčanja u čarobnoj Ljubljani!

Sanjaš o romantičnom vjenčanju izvan Hrvatske, no ne želiš se zamarati kompliciranim planiranjem putovanja!

Luda si za idejom vjenčanja u dvorcu kao i mi?

Ljubljanski dvorac jedna je od najpopularnijih destinacija za vjenčanje u Sloveniji budući da skriva brojna romantična i slikovita mjesta kao stvorena za proslavu bajkovitog vjenčanja!

Osim toga, slovenska prijestolnica samo je nekoliko sati vožnje udaljena od kontinentalne Hrvatske pa tako uzvanici vašeg vjenčanja mogu brzo doputovati autom.

Zaruke i vjenčanje u Ljubljanskom dvorcu

Sanjaš o prosidbi ili čak o samom vjenčanju u pravom pravcatom srednjovjekovnom dvorcu?

U tom slučaju moraš znati da se iz Ljubljanskog dvorca pruža pogled na cijeli grad. Možeš li zamisliti išta ljepše od prosidbe na terasi okupanoj suncem u zoru ili sumrak. Ili pak prosidbu tijekom romantične šetnje vinogradom koji okružuje dvorac?

Svakako unaprijed najavite svoj dolazak kako bi sve bilo pripremljeno za vaš romantičan boravak. Ne zaboravi svom dragom suptilno natuknuti koliko ti je romantično ovo mjesto ili mu samo proslijedi ovaj članak .

vjencanje-u-ljubljani

Proslava vjenčanja okružena vinogradima

Ne samo da se u Ljubljanskom dvorcu može provesti romantičan vikend u dvoje, već se cijelo vjenčanje, od obreda do proslave, može organizirati i održati upravo ovdje. Bez obzira planirate li crkveno ili civilno vjenčanje!

Naime, obred civilnog vjenčanja može se održati  bilo gdje unutar veličanstvenih starih zidina, u vinogradu ili na mostu dvorca. Ako pak se odlučite za crkveni obred, vjenčanje će se održati u dvorskoj kapelici sv. Jurja iz 15. stoljeća. Slavlje se zatim nastavlja u jednoj od sala u dvorcu koju ćeš odabrati prema broju uzvanika vašeg vjenčanja.

vjencanje-u-ljubljani

Također, u Ljubljanskom dvorcu moguće je dogovoriti sam obred i proslavu vjenčanja. Ako pak se želiš što manje zamarati planiranjem svih sitnica za vjenčanje slobodno im prepusti i odabir cateringa, glazbenog programa i dekoracije sale.

Ljubazno osoblje vrlo će ti rado priskočiti u pomoć .

P.S.: Ljubljana je posebno romantična zimi kada je prekrivena snijegom i ukrašena božićnim svjetlima. Zato odlučiš li se za čarobno zimsko vjenčanje, savjetujemo ti da ono bude baš u Ljubljani!

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se