Ne propusti Sajam vjenčanja u Osijeku i Dane vjenčanja u Lisinskom

Sezona sajmova vjenčanja polako se zakotrljala tako da te ovog vikenda očekuju dva nova događaja! Dakle, 18. i 19. siječnja možeš posjetiti Sajam vjenčanja u trgovačkom centru Portanova Osijek te Dane vjenčanja u Lisinskom u Zagrebu. Radno vrijeme Sajma vjenčanja u Osijeku bit će od 9 do 21 sati, dok pak na Dane vjenčanja u Lisinskom možeš svratiti u subotu od 10 do 20 sati, odnosno u nedjelju od 10 do 19 sati.

Na spomenutim događajima posjetitelje očekuju brojne novosti za nadolazeću sezonu vjenčanja, raznovrsne ponude izlagača i još mnogo toga što otkrivamo u nastavku!

Sajam vjenčanja u Osijeku

Osim bogatih ponuda izlagača vjenčane industrije na ovom te sajmu očekuju modne revije, degustacije, sajamski popusti te dobrotvorna tombola. Naime, osječki sajam već treću godinu za redom svojom dobrotvornom akcijom pomaže Udruzi obitelji djece s autizmom „Dar“ iz Osijeka.

sajam-vjencanja-u-osijeku
Izvor: portanova.hr

Posjetiš li ovaj sajam imat ćeš prilike sudjelovati na radionici „Sve tajne organizacije vjenčanja by Tihana Tomljanović“ koja će se održati u subotu u 15:30 sati te „Vjenčani trendovi – moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije, slastice“ koja će biti u nedjelju u 16:30 sati.

Ulaz na sajam je besplatan!

Dani vjenčanja u Zagrebu

Ako ste ti i dragi već odredili datum vjenčanja, ne preostaje ti ništa drugo osim 18. i 19. veljače posjetiti ovaj glamurozni događaj na kojem ćeš pronaći sve za vaš dan! Dakle, mislimo na ponudu vjenčane odjeće, cvjećare, fotografa, benda, zlatarnice, slastičare, hotela kao i korisnih savjete za čaroban prvi ples.

dane-vjencanja-u-lisinskom
Izvor: Dani vjenčanja u Lisinskom

Očekuju te i primamljive nagradne igre te brojna druga iznenađenja! Stoga nabavi dnevnu ulaznicu koja iznosi 15,00 kn i posjeti Dane vjenčanja u Lisinskom ovog vikenda .

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se