Tri ideje za atraktivnu dekoraciju na vjenčanju

Dekoracija je važan dio svake svadbene svečanosti, stoga kako bi ona bila lijepa i usklađena trebaš se potruditi i istražiti koje boje najbolje odgovaraju ukrasima koje si kupila za vjenčanje. Zapneš li u bilo kojem trenutku, uvijek se možeš posavjetovati sa stručnjacima vjenčane industrije ili pak slijediti naše ideje jer ćemo baš danas pisati o atraktivnim i jeftinim dekoracijama koje će tvoje vjenčanje učiniti čarobnim .

Svijeće

Kako su dostupne u različitim veličinama, bojama i oblicima, svijeće možeš koristiti kao prekrasnu dekoraciju za stolove. Primjerice, stavi ih u visoke svijećnjake ili u staklene prozirne vaze tako da plutaju na vodi uz cvijeće. Također, fenjeri ispunjeni svijećama jednako će dobro izgledati kako na stolovima te podu tako i kao viseća svadbena dekoracija.  

dekoraciju-na-vjencanju
dekoraciju-na-vjencanju

Za koju se god kombinaciju odlučila budi sigurna da će u večernjim satima stvoriti poseban romantičan ugođaj! 

Pom-pom

Iako mnoge mladenke ovaj svadbeni ukras smatraju “samo papirom” njegovo sve češće korištenje na svadbama odaje ipak drugačiji dojam. Ovaj detalj vrlo je praktičan za dekoraciju koju možeš izraditi i sama. Osim toga na njegovu nabavku nećeš potrošiti mnogo novaca.

Izvor: achichiaffair.blogspot.com
Izvor: himisspuff.com

Pom-pom u tvojoj najdražoj boji lijepo će se stopiti s bjelinom koja je ključna za svadbeni dan, a svadbena sala dekorirana ovim ukrasom dat će dojam razigranosti u to ne sumnjaj.

Til

Til je zapravo vrlo praktičan za dekoraciju jer njime možeš ukrasiti stolove, stolice, svadbeno vozilo, pozivnice, zahvalnice, košaru za vjenčane, darove za uzvanike i slično. Kako ga danas možeš nabaviti u svim bojama, njegovo kombiniranje uz svijeće, cvijeće ili druge detalje bit će prava sitnica. Odlučiš pak li se na klasičan bijeli til, posebna nota otmjenosti na tvom vjenčanju je zagarantirana! 

til-dekoracija
dekoraciju-na-vjencanju

Nadamo se da smo te ovim člankom potaknule da budeš kreativna i svoja. Ipak je to tvoje vjenčanje tako da se vrijedi poigrati dekoracijom o kojoj smo pisale.

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se