Hrabro ili ludo? – 5 slavnih koji su svoje bivše pozvali na vjenčanje

Već smo pisale o tome trebaš li bivšeg pozvati na svoje vjenčanje i zaključile da, ovisno o situaciji, ovaj potez može biti vrlo hrabar ili pak potpuno lud i nepreporučljiv.

Naravno da je bilo slučajeva u kojima su mladenke svoje vjenčanje proslavile uz prisustvo bivših. Donosimo ti zato popis pet slavnih osoba koje su iz različitih razloga na svoje vjenčanje pozvale i svoje bivše partnere!

Što misliš, koliko ih je još u sretnom braku?

Demi Moore

Pozivanje bivšeg partnera na vjenčanje s kojim imaš dijete i u dobrom ste odnosu upravo zbog odgoja, razumljiv je potez.

Demi Moore i Bruce Willis u braku su bili 10 godina i zajedno imaju tri kćeri. Tako je 2005. godine ova poznata glumica na svoje vjenčanje s Ashtonom Kutcherom pozvala bivšeg supružnika. Također, i ona je bila pozvana na njegovo vjenčanje za glumicu Emmu Heming.

5-slavnih-osoba-koje-su-bivšeg-pozvale-na-vjencanje
Izvor: thesun.co.uk

Angelina Jolie

Angelina Jolie na svoje je vjenčanje s Bradom Pittom pozvala čak dva bivša supruga. Dakle, Jonnya Leea Millera i Billya Boba Thorntona. Angelina je s obojicom ostala u prijateljskim odnosima i nakon razvoda, što je i razlog zašto su se našli na listi uzvanika.

Gwyneth Paltrow

Prijateljstvo glumice Gwyneth Paltrow i njenog bivšeg supruga Chrisa Martina, koji zajedno imaju kćer Apple i sina Mosesa, i nakon razvoda ostalo je vrlo intenzivno.

Kako na društvenim mrežama objavljuju slike sa zajedničkih druženja i obiteljskih proslava, ne čudi nas što je 2018. godine Chris bio uzvanik glumičinog vjenčanja kada se udala za Brada Falchuka.

5-slavnih-osoba-koje-su-bivše-pozvale-na-vjencanje
Izvor: Instagram profil Gweneth Paltrow

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston na svoje je vjenčanje za Justina Therouxa navodno pozvala bivšeg supruga Brada Pitta (i Angelinu Jolie).

Ovo smatramo posebno hrabrim potezom, s obzirom na njihov bolni razvod do kojeg je došlo jer je Brad ostavio Jennifer zbog Angeline.

Princ Harry

Na famoznom kraljevskom vjenčanju princa Harrya i Meghan Markle 2018. godine prisustvovala je i Chelsy Davy, Harryjeva bivša djevojka s kojom je bio u vezi čak 7 godina.

5-slavnih-osoba-koje-su-bivše-pozvale-na-vjencanje
Izvor: marieclaire.com.au

Chelsy nije jedina bivša koju je Harry pozvao na vjenčanje. Naime, među uzvanicima bila je i manekenka Cressida Bonas s kojom je princ bio u vezi od 2012. do 2014. godine.

Pozivanje bivših na vjenčanje očito je tradicija u kraljevskoj obitelji. Poput mlađeg brata, i princ William je na svoje vjenčanje s Kate Middleton pozvao bivše djevojke. Točnije, čak njih četiri.

Na kraju pak nas zanima hoće li se i tvoj bivši naći na popisu uzvanika za tvoje vjenčanje?

Javi nam u komentarima!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se