Najpopularniji datumi za vjenčanje u 2020. godini

Zaručila si se? 

Čestitamo!

Nakon što se malčice sleglo uzbuđenje, a samim time i dojmovi čarobne prosidbe koju je tvoj dragi realizirano bez greške, sigurno se pitaš: Što slijedi dalje? 

Vjeruj nam, vrijeme zaruka jedno je od najromantičnijih razdoblja svake buduće mladenke, no uz to ono je popraćeno brojnim obavezama koje se trebaju riješiti prije samog vjenčanja. Zasigurno jedna od prvih stavki kojom se ti i tvoj budući suprug trebate pozabaviti jest dogovor oko datuma vjenčanja! 

Kada definirati datum vjenčanja?

S jedne strane, neki parovi odmah definiraju datum vjenčanja, dok pak drugi žele pričekati par godina i uživati u zarukama ne zamarajući se organizacijom svadbe. Ili pak žele uštedjeti još nešto novaca kako bi organizirali vjenčanje iz snova.

U svakom slučaju, prije početka planiranja svakako porazgovaraj sa svojim odabranikom kako bi zajedno došli do onog datuma koji vam najviše odgovara.

Izvor: hosanna.store

Ako ste odlučili odmah odrediti datum, moraš znati da vrhunac sezone vjenčanja traje od prvog ljetnog mjeseca u godini pa sve do posljednjih šarenih jesenskih tjedana u rujnu. Vjerojatno su u tom razdoblju i svi vikendi rezervirani, a samim time i cijene više.

Zato želite li uštedjeti ponešto novaca, bilo bi dobro razmisliti o zimskom vjenčanju. Primjerice, o prekrasnom vjenčanju u blagdanskom duhu! Zašto? Zato što u tom periodu možete zgrabiti popuste te više novaca odvojiti za vaše medeno putovanje. Kako većina mladenaca odabire subotu za dan svog vjenčanja, ne bi bilo loše razmisliti o vjenčanju na neki od radnih dana.

Ovo su najpopularniji datumi za vjenčanje u 2020. godini:

  • četvrtak, 20. veljače 2020.
  • petak, 20. ožujka 2020.
  • subota, 22. svibnja 2020.
  • subota, 20. lipnja 2020.
  • nedjelja, 20. rujna 2020.
  • subota, 10. listopada 2020.
  • petak, 20. studenog 2020.
  • nedjelja, 20. prosinca 2020.

Kao što možeš primijetiti i drugi dani osim subote postaju popularni upravo zbog brojnih popusta koji se tad nude. Zato dobro prouči koji su to datumi za vjenčanje popularni, a koje datume bi trebala izbjegavati i tek nakon toga porazgovaraj s dragim.

Naravno da ti držimo fige i želimo ti sreću u daljnjem planiranju vjenčanja .

Izvor naslovne fotografije: Canva.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se