Miljenik Hollywooda konačno oženio dugogodišnju djevojku

Američki glumac te bivši profesionalni hrvač Dwayne Johnson, poznatiji pod nazivom „The Rock“, nakon 12 godina veze uplovio je u bračnu luku sa svojom djevojkom Lauren Hashian.

Ovu sretnu vijest poznati je glumac podijelio na svom Instagram profilu objavivši dvije fotografije ispod kojih je napisao „Uzimamo. 18. kolovoz 2019. Havaji. Blagoslovljeni“.  Čime je brojnim pripadnicama nježnog spola dao do znanja da je njegovo srce zauvijek ukradeno.

Vjenčanje na bajkovitim Havajima

Novopečeni su se mladenci vjenčali na čarobnim Havajima. Naime, Dwayne Johnson je za ovaj veliki dan odabrao sasvim ležernu kombinaciju. Bio je odjeven u bijele hlače te jednostavnu bijelu košulju ispod koje se nazirala njegova tetovaža. Oko vrata pak je imao tradicionalni havajski vijenac koji se odlično uklopio u ovo ležerno vjenčanje.

Njegova pak je odabranica zablistala u prekrasnoj čipkastoj haljini koja je savršeno naglašavala njenu zavidnu figuru. Dok je cjelokupni vjenčani look upotpunila romantičnim buketom te dugim velom.

Izvor fotografije: Instagram profil – therock
Izvor fotografije: laurenhashianofficial

Izvor fotografije: laurenhashianofficial

Ljubavna priča novopečenih mladenaca

Par se upoznao 2006. godine kada je ovaj poznati glumac snimao film “The Game Plan”. Iako je tada bio u braku s producenticom Dany Garcijom, s kojom ima i 18-godišnju kćer Simone, godinu dana kasnije razveo se od nje te započeo vezu s lijepom Lauren. Kako mu je s vremenom Dany postala menadžerica, vidljivo je da su bivši supružnici i nakon razvoda ostalu u dobrim odnosima.

Svoje vjenčanje Dwayne  i Lauren planirali su još prošle godine, no kako je Lauren bila trudna vjenčanje je održano ove godine. Inače, novopečeni mladenci već imaju dvije kćeri, trogodišnju Jasmine Liai i jednogodišnju Tianu.

Da su mladenci blistavi od uha do uha nismo mogle ne primijetiti, stoga im za kraj želimo poželjeti mnogo sreće i ljubavi u njihovom daljnjem zajedničkom životu ;).

Izvor naslovne slike: jutarnji.hr