Mislite da ste sve vidjele? Ovo su najneobičniji vjenčani outfiti poznatih osoba

Svaka mladenka na dan svog vjenčanja želi pokazati svoju osobnost i zablistati u predivnoj kreaciji koje će se svi uzvanici još dugo sjećati.

Poznate dame o kojima smo danas pisale išle su korak dalje i umjesto tradicionalne bijele vjenčanice odabrale kreacije o kojima se priča i nekoliko godina nakon vjenčanja.

Tko je pokazao najviše originalnosti u odabiru svog vjenčanog outfita procijeni sama .

Crne vjenčanice

Iako je na svom prvom vjenčanju nosila bijelo, Avril Lavigne, poznata po svom punk stilu, drugi se put odlučila za crnu vjenčanicu. Izgledala je istodobno zanosno i dramatično. Ukupnom pak je dojmu najviše pridonio veo obrubljen crnom čipkom i crni buket u ruci.

vjencani-outfiti-poznatih
Izvor: people.com

Crne vjenčanice, koliko god neobične bile, nisu novost. Prisjeti se samo vjenčanja Sarah Jessice Parker kada se davne 1997. godine u raskošnoj crnoj haljini udala za Matthewa Brodericka.

vjencani-outfiti-poznatih
Izvor: independent.ie

Kombinezoni i odijela

Zvijezda urnebesne „Teorije velikog praska“ Kaley Cuoco za proslavu svog vjenčanja odjenula je dugi bijeli kombinezon. Iako je na samom obredu nosila čipkastu vjenčanicu, kasnije se presvukla u nešto neobičniji outfit i vezala kosu u visoki rep.

Manekenka Emily Ratajkowski za svoje je civilno vjenčanje odabrala senf žuto odijelo čiji se sako veže oko struka. Kao i dramatičan crni šešir s obrubom. Izjavila je da sebe nikad nije zamišljala u bijeloj vjenčanici i da je u početku htjela nositi crveno.

vjencani-outfiti-poznatih
Izvor: independent.ie

Vjenčanice žarkih boja

Rock zvijezda Gwen Stefani odlučila se za ombre ružičasto bijelu vjenčanicu s potpisom Johna Galliana za Dior. Vjenčanica s izrezom na jedno rame bila je izrađena ručno. Nakon vjenčanja izložena je u muzeju Victoria & Albert u Londonu.

vjencani-outfiti-poznatih
Izvor: harpersbazaar.com

Iako danas dizajnira vrlo minimalističke i elegantne vjenčanice, Victoria Beckham se na svom vjenčanju prije rezanja svadbene torte iz bijele vjenčanice presvukla u usku ljubičastu haljinu. Dok se njezin odabranik David presvukao u odijelo odgovarajućeg tona .

victoria-beckham-vjencanje
Izvor: Instagram profil – Victoria Beckham

Za kraj predstavljamo žarko crveni vjenčani outfit tatoo umjetnice Kat Von D koja je za sebe isplanirala glamurozno gotičko vjenčanje.

kat-von-d-vjencanje
Izvor: Instagram profil – Kate Von D

A ti, planiraš li odjenuti tradicionalnu vjenčanicu ili ćeš zablistati u neobičnoj kreaciji koja odražava tvoju osobnost?

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se