Kaley Cuoco opet rekla DA!

kaley-cuoco

Vjenčanja poznatih su posebno raskošna i zato su nam uvijek veliko nadahnuće.

Kaley Cuoco, zvijezda humoristične serije Teorija velikog praska (The Big Bang Theory) je u šestom mjesecu ove godine izrekla sudbonosno „da“.

U nastavku pišemo o sočnim detaljima.

Tema vjenčanja Kaley Cuoco

Udala se Kaley Cuoco i to uz prasak. Zgodna plavuša odlučila se za temu „dvadestih“ u intimnom okruženju uz najbliže prijatelje i rodbinu. Lokacija vjenčanja je bila staja za konje u koju su ugradili šator na dva kata.

Unutar šatora se nalazio tunel napravljen od svjetla, mala Sephora soba ljepote. Kako na njezin najsretniji dan ne bi došlo do požara, Kaley je angažirala nekoliko djevojaka koje su skupljale cigarete od uzvanika u zamjenu za slatkiše. Kreativna i simpatična ideja, složit ćete se.

Vjenčanica Kaley Cuoco

Kaley se sukladno temi vjenčanja odlučila za jednostavnu bijelu vjenčanicu koju je upotpunila dugim velom od čipke. Moramo priznati kako joj odlično stoji. Njen novopečeni suprug (Karl Cook) bio je odjeven u klasično crno odijelo i bijelu košulju.

Izvor fotografije: weddingstylemagazine.com

Međutim, Kaley nas je oduševila odabirom outfita za poslije ceremonije.

Riječ je o bijelom, čipkastom kombinezonu. S dubokim V izrezom istaknula je svoju ženstvenost i obline, dok je klasičnim, ravnim modelom nogavica i jednostavnim stilleto salonkama naglasila eleganciju.

Odabirom takvog kombinezona se mogla lakše kretati i ne sumnjamo da je upravo Kaley bila glavna zvijezda plesnog podija. Prvobitnu nisku pundžu s raspuštenim prednjim pramenovima, zamijenila je visokim repom i ogromnim osmijehom .

KC i KC zaručili su se u studenom prošle godine nakon dvije godine veze.
Sada su službeno KC na kvadrat i mi im želimo puno sreće u zajedničkom životu .

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil @kaleycuoco