Završilo jesensko izdanje Dana vjenčanja u WESTGATE-u

Dani vjenčanja u WESTGATE shopping city centru održani su od 19. do 20. listopada. Jesensko izdanje poznatog sajma dočekalo nas je s bogatim programom, ali i manjim brojem posjetitelja.

Čini se da ipak vrijedi ona, da se većina mladenaca odlučuje na vjenčanja u toplim mjesecima kroz godinu. Organizacija Dana vjenčanja WESTGATE shopping city centra pripremila je bogat plesni, modni i zabavni program, ali i više od 90 izlagača, koji u dane koji prethode zimi očito ipak nisu bili dovoljna motivacija budućim mladencima da sjednu u auto i dovezu se na jedan od većih domaćih sajmova u regiji.

cvjecarna-iris
Cvjećarna Iris

U programu je sudjelovalo nekoliko plesnih škola, koje su prikazale primjer prvog plesa, bilo je tu i nekoliko glazbenih gošća, poput Nenada Kumrića Charlieja, Željka Krušlina Kruške i Gabrijele Hrženjak, prezentacije make-upa poznate kozmetičke kuće, stand-up komičar Štef z biciklinom te ono najvažnije i najprimamljivije budućim mladenkama – velika modna revija s modelima vjenčanica poznatih brendova poput Vesne Sposa, Salona vjenčanica Lidija, HD Stylea i Salona vjenčanica Nikolina.

salon-vjencanica-ljubav
Salon vjenčanica Ljubav

Izlagači na Danima vjenčanja WESTGATE shopping city centra

Unatoč bogatom popratnom programu, vjerujemo da su budući mladenci Dane vjenčanja prvenstveno posjetili kako bi se upoznali s trendovima vjenčanja u 2020. te za sebe pokupili razne bonove s popustima koje su za njih pripremili izlagači.

Popusti koje su mogli ostvariti iznosili su od 10 do čak 30%, a nudili su ih gotovo svi: zlatarske radnje, cvjećarne, catering, plesni studiji, fotografi, rasvjeta, iznajmljivači šatora, saloni vjenčanica.

U nastavku pogledaj kako nam je bilo na Danima vjenčanja i koga smo sve tamo “uhvatili”. I ne zaboravi! Već ovog vikenda od 25. do 27. listopada čeka nas najveći sajam vjenčanja u regiji – Wedding Expo kojeg mi svakako ne mislimo propustiti! 🙂 

slasticarnica-seset
Slastičarnica Šešet
eventour-vjencanja
Eventour
Cvjećarna Ciklama
zlatarnica-koci
Zlatarna Koci
lalana-design
Lalana design
slatki-snovi-slasticarnica
Slastičarnica “Slatki snovi”
limuzine-pale
Limuzine “Pale”

Izvor fotografija: uredništvo.