Bundeva kao dekoracija za vjenčanje? Zašto ne!

Bundeva kao dekoracija za vjenčanje? Zašto ne!

Više je dobrih razloga koji idu u prilog jesenskom vjenčanju. Manje su šanse da je tvoja vjenčanica iz snova koju si odabrala nakon mukotrpne potrage već rezervirana. Jednostavnije je dobiti željeni bend ili prostor u vrijeme jeseni, nego u svibnju ili lipnju, a vrijeme još uvijek može biti lijepo i ugodno toplo. Najveća prednost jeseni ipak je čarolija boja prirodne kulise kojoj nikakve dorade nisu potrebne.

Ne trebaš se penjati u dvorac ili skakati u bazen, dovoljno je pozirati među tamno crvenim, žutim i zelenim lišćem kako bi vaše fotografije bile zanimljive! Jesen vam daje priliku da svoje vjenčanje zaokružite originalnim dekoracijama .

Na primjer, znaš li nekoga tko je na vjenčanju imao bundeve? Bez brige, vjenčanje neće izgledati kao Halloween party, jer mislimo na one slatke male ukrasne bundeve koje itekako mogu izgledati glamurozno.

Zato ti donosimo nekoliko prijedloga kako ove zanimljive i bajkovite jesenske plodove možeš uklopiti u vašu svečanost. 

Efektna i jednostavna dekoracija za vjenčanje

U najjednostavnijoj varijanti stolove možete ukrasiti buketom šarenog lišća oko kojeg jednostavno posložite nekoliko bundeva i svijeća. Ovakve dekoracije možete ti i dragi napraviti sami, brzo i bez puno troškova. 

Ne trebate odustati od tematske boje vjenčanja da biste dodali i bundeve. Tko kaže da bundeve ne pristaju uz, na primjer, ljubičasto cvijeće ili zlatne vrpce? Bundeve možete dodati i u visoke uske vaze što će, sigurne smo, oduševiti vaše goste!

bundeva-vjencana-dekoracija
Izvor fotografije: canva

Bundeva – nova kraljica dekoracija za vjenčanje

Za vjenčanja su najpopularnije bijele patišon bundeve, a s njima možete raditi čuda!  One su same po sebi dovoljno elegantne i efektne tako da im ne treba previše dodataka. Bijele bundeve, malo gipsofila, nekoliko svjećica i evo predivnog ukrasa za stol mladenaca!

Mogu poslužiti kao držač za prstene, a na njih možete napisati i zahvalnice za goste ili gosti na njima mogu ostaviti poruke za vas. 

Bundevama naravno možete ukrasiti i vjenčanu salu, klupe ili stepenice kod ulaza. 

Na kraju ne zaboravimo da je ukusna hrana važan dio svakog vjenčanja, a ako ste odlučili imati bundeve kao dekoraciju, njih možete uvrstiti i na menu i tako zaokružiti priču.  Muffini, pite, njoke od bundeva… Mljac! Opcija je mnogo.

bundeva-vjencana-dekoracija
Izvor fotografije: canva

Izvor naslovne fotografije: Canva