Mladenke, za vjenčanje si poklonite makeover

Nije potrebno posebno naglašavati da na vjenčanju rijetki štede. Samo jednom se (barem prvi put) udaješ i to dobro znaju svi glavni akteri tvoje svadbene ceremonije, od cvjećarke, zlatara, benda pa sve do studija za šivanje vjenčanice i cateringa.

Tu naravno spadaju i kozmetičari i vizažisti koji će tvoje lice adekvatno pripremiti kako bi na dan vjenčanja izgleda . Naravno, njima bi bilo jednostavnije (i opet, financijski milije) da na kozmetičke tretmane kreneš nekoliko mjeseci ranije. Zato su u ponudu svojih studija uvrstili takozvane „pakete za mladenke“.

Želiš li zaista da tvoje lice na dan vjenčanja bude u top formi, toplo ti preporučujemo ovakve tretmane. No, ima još jedan razlog zašto o njima pišemo. Paketi za mladenke uključuju niz tretmana koje bi pojedinačno platila daleko više. Ako si ionako planirala u skoroj budućnosti napraviti nešto za svoju ljepotu, možda je baš tvoje vjenčanje dobra isprika za jedan makeover .

Što uključuju paketi za mladenke

Paketi za mladenke uključuju apsolutno sve što možeš zamisliti, od rješavanja problema s celulitom, prištićima na licu pa sve do bojanja kose u onu boju o kojoj već dugo maštaš i sređivanja tvojih slabih noktiju.

Razne privatne poliklinike u svojoj ponudi idu toliko daleko da ti u paketu nude i popravak zubi te savjetovanje kod biranja idealne vjenčanice.

U paketu se uz uljepšavanje često nudi i vježbanje s privatnim trenerom te kontrolirana prehrana, sve kako bi došla do savršene figure, ako treba i u samo 30 dana.

I ono najvažnije, sve po promotivnim (čitaj: jeftinijim) cijenama.

vjencani-makeover

Ni kume i mame nisu ostale kratkih rukava

Osim paketa za mladenke u ponudi su i mini paketi, za kume, majke, prijateljice, djeveruše, rođakinje pa čak i za svekrvu .

Mini paket uključuje vremenski period od tjedan dana, odnosno pet pojedinačnih dolazaka i tretmane kao što su ultrazvučna kavitacija, presoterapija i tretman lica.

Noktići su također nezaobilazni dio paketa.

I, jesi li za jedan vjenčani makeover?

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se