Mladenke, za vjenčanje si poklonite makeover

makeover

Nije potrebno posebno naglašavati da na vjenčanju rijetki štede. Samo jednom se (barem prvi put) udaješ i to dobro znaju svi glavni akteri tvoje svadbene ceremonije, od cvjećarke, zlatara, benda pa sve do studija za šivanje vjenčanice i cateringa.

Tu naravno spadaju i kozmetičari i vizažisti koji će tvoje lice adekvatno pripremiti kako bi na dan vjenčanja izgleda . Naravno, njima bi bilo jednostavnije (i opet, financijski milije) da na kozmetičke tretmane kreneš nekoliko mjeseci ranije. Zato su u ponudu svojih studija uvrstili takozvane „pakete za mladenke“.

Želiš li zaista da tvoje lice na dan vjenčanja bude u top formi, toplo ti preporučujemo ovakve tretmane. No, ima još jedan razlog zašto o njima pišemo. Paketi za mladenke uključuju niz tretmana koje bi pojedinačno platila daleko više. Ako si ionako planirala u skoroj budućnosti napraviti nešto za svoju ljepotu, možda je baš tvoje vjenčanje dobra isprika za jedan makeover .

Što uključuju paketi za mladenke

Paketi za mladenke uključuju apsolutno sve što možeš zamisliti, od rješavanja problema s celulitom, prištićima na licu pa sve do bojanja kose u onu boju o kojoj već dugo maštaš i sređivanja tvojih slabih noktiju.

Razne privatne poliklinike u svojoj ponudi idu toliko daleko da ti u paketu nude i popravak zubi te savjetovanje kod biranja idealne vjenčanice.

U paketu se uz uljepšavanje često nudi i vježbanje s privatnim trenerom te kontrolirana prehrana, sve kako bi došla do savršene figure, ako treba i u samo 30 dana.

I ono najvažnije, sve po promotivnim (čitaj: jeftinijim) cijenama.

group of women doing yoga
Izvor fotografije: Unsplash

Ni kume i mame nisu ostale kratkih rukava

Osim paketa za mladenke u ponudi su i mini paketi, za kume, majke, prijateljice, djeveruše, rođakinje pa čak i za svekrvu .

Mini paket uključuje vremenski period od tjedan dana, odnosno pet pojedinačnih dolazaka i tretmane kao što su ultrazvučna kavitacija, presoterapija i tretman lica.

Noktići su također nezaobilazni dio paketa.

person wearing gold and silver round analog watch
Izvor fotografije: Unsplash

I, jesi li za jedan vjenčani makeover?

Izvor naslovne fotografije: Canva.com