Predivne vjenčanice za trudnice

predivne-vjencanice-za-trudnice

Prošla su vremena kada su trudne mladenke bile tema ogovaranja zbog čega su najčešće bile prisiljene na skromna i tiha vjenčanja.

Biti u blaženom stanju je nešto najljepše što ti se moglo dogoditi, stoga se ne boj pokazati trbuščić i proslaviti svoj dan u velikom stilu .

Kad smo kod ponosnog pokazivanja zaobljenog trbuščića, moraš priznati da trudnoća otežava pronalazak udobne odjeće, a kamoli tek idealne vjenčanice. Naravno, jer ne možeš točno znati koliki trbuh možeš očekivati na dan svog vjenčanja.

Ipak možeš odabrati lijepu vjenčanicu u kojoj ćeš se osjećati poletno, ugodno i zadovoljno. Najprije pročitaj naše savjete, a zatim škicni na izdvojene modele .

Savjeti kod odabira idealne vjenčanice za trudnice

Prilikom odabira savršene haljine pažnju obrati na tkaninu, odnosno biraj rastezljive i lepršave materijale kako bi se tijekom cijelog slavlja u odabranoj vjenčanici osjećala ugodno i ležerno.

Nikako ne kupuj prevelike vjenčanice, već haljine namijenjene trudnicama. Ipak su s razlogom dizajnirane haljine za trudnice, zar ne?

Što se tiče kroja, savjetujemo odabir klasičnog kroja, a ono što bi trebala izbjegavati su široke vjenčanice pri dnu jer mogu onemogućiti kretanje.

Zapravo, vjenčanice za trudnice trebale bi biti nježne i ženstvene zato izbjegavaj haljine s korzetom te haljine dubokih V-izreza. Ono što ti svakako preporučujemo jest odabir vjenčanice koja se širi ispod grudi.

Svakako misli i na udobnu obuću, stoga odaberi najudobnije cipele što možeš. Nitko ti neće zamjeriti zablistaš li u tenisicama ili balerinkama, ipak si ti mladenka, zar ne? Ako pak ti niska obuća predstavlja problem zbog vizualnog izgleda, odaberi vjenčanicu tik do poda i riješila si problem!

Dosta savjeta, krenimo na modele vjenčanica!

Modeli vjenčanica za trudnice

Kreni s isprobavanjem različitih modela, a kad pronađeš onaj u kojem ćeš se osjećati poput prave princeze, slobodno nam pošalji koju fotku. Jako smo znatiželjne.

3,2,1 kreni SAD!

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se