Istra Weddings MeetUp, događaj za profesionalce iz svijeta vjenčanja

istra-weddings-meetup

Vjerojatno najveći događaj iz svijeta vjenčanja u zadnjih nekoliko godina, održat će se u Puli 21. travnja 2022. godine, u hotelu Park Plaza Histria, s početkom u 10:00 sati.

U Puli se održava skup profesionalaca iz industrije vjenčanja u organizaciji Turističke zajednice Istarske županije i partnera s ciljem pozicioniranja Istre kao wedding destinacije. Događaj koji ne smijete propustiti ako se bavite organizacijom vjenčanja ili vam je posao na bilo koji način povezan s vjenčanjima je Istra Weddings MeetUp.

Riječ je o skupu koji na jednome mjestu želi okupiti brojne domaće stručnjake iz svijeta vjenčanja, turističke kuće, ugostitelje, obrte i agencije te predstavnike lokalnih turističkih zajednica i jedinica lokalne samouprave destinacija koje imaju predispoziciju za razvoj wedding proizvoda.

Na najveći događaj iz svijeta vjenčanja dolaze svjetski poznati predavači

Ovoga puta Istra Weddings MeetUp ima međunarodni karakter te će po prvi puta ugostiti svjetski poznate predavače iz Sjedinjenih Američkih Država, među kojima se ističu Denise Lillie O’Neal, Erica Jones, Joy Strotz.

Uz Istra Weddings MeetUp, organizatori će njihov dolazak iskoristiti i za promotivne obilaske te ostale aktivnosti ne bi li se Istra i Hrvatska predstavile i upisale na svjetsku mapu wedding destinacija. Prilika je ovo da se gošćama predstavi najbolje u funkciji posebnog, nišnog, turističkog wedding proizvoda Istre.

No bit će ovdje i drugi poznati gosti, poput svjetskog fotografa za celebrity zaruke i vjenčanja Perveza Taufiqa i Monice Vaswani, slavne svadbene manekenke, kao i indijsko-američka televizijska zvijezda poznatija po ulozi u reality Bravo TV seriji Family Karma.

Događaj koji će se održati u hotelu Park Plaza u Puli 21. travnja želi privući velik broj onih subjekata koji su na bilo koji način uključeni u organizaciju i realizaciju vjenčanja u Hrvatskoj. Radni jezik konferencije je engleski, kotizacija za sudjelovanje iznosi 350 kuna.

Prijaviti se možete putem maila meetup@istriawedding.com

Izvor fotografije: CanvaPRO

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se