Bajkovite zaruke Kourtney Kardashian i Travisa Barkera oduševile svijet!

Zaruke KOURTNEY KARDASHIAN

Nakon što su dugo vremena tvrdili kako su samo prijatelji, Kourtney Kardashian i Travis Barker su početkom ove godine konačno priznali kako između njih ne postoji samo prijateljstvo, već mnogo, mnogo više. Postoji neopisivo velika ljubav.  

A sada, sada su svoju vezu odlučili odvesti na viši nivo. Proteklog vikenda Travis je organizirao romantičnu prosidbu u kojoj je Kourtney bez imalo razmišljanja rekla „DA“! 😊

Ruže, svijeće, zalazak sunca i dijamantni zaručnički prsten vrijedan milijun dolara

Travis se zaista potrudio oko zaruka. Svoju dragu odveo je do pješčane plaže u sklopu jednog luksuznog hotela u Kaliforniji. Tamo ju je osim čarobnog prizora zalaska sunca dočekalo mnoštvo crvenih ruža u obliku srca, velike bijele svijeće i dijamantni zaručnički prsten vrijedan milijun dolara.

Kourtney nije slutila što je čeka, a kada je shvatila ostala je u šoku i zaplakala te je svom partneru neprestano ponavljala koliko ga voli.  

Romantičnoj ceremoniji prisustvovale su i njezine sestre Khloe i Kim Kardashian te Tristan Thompson – Khloein sadašnji partner. U hotelu ih je dočekao i ostatak obitelji i prijatelji gdje su svi zajedno nazdravili s novopečenim zaručnicima.  

Oduševljeni prijatelji i obitelj dijelili su fotografije zaljubljenog para na društvenim mrežama, a nakon što su im se emocije slegle, to su učinili i Kourtney i Travis.

Kako je sve počelo?

Nakon što se 2015. godine razvela od Scotta Disicka, Kourtney se odlučila posvetiti sebi i svoje troje djece koje je dobila u vezi s njime. No, kao što kažu, najbolje stvari uvijek se dogode kad se najmanje nadaš pa je tako u njen život sasvim nenadano ušao Travis.

Kourtney i Travis dugo su bili samo prijatelji, a onda su shvatili kako imaju mnogo toga zajedničkog pa su početkom veljače 2021. godine i službeno objavili svoju vezu.  

Nije dugo trebalo da svjedočimo i njihovim zarukama. Sigurne smo kako će i njihovo vjenčanje biti pravi spektakl, baš kao što su bile i zaruke. S nestrpljenjem očekujemo vidjeti u kakvim će kreacijama zablistati Kourtney i Travis. 😊

Izvor fotografije: Instagram profil kourtneykardash

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se