Udala se Lily Collins! Svojim vjenčanim outfitom oduševila cijeli svijet

lily-collins-vjencanica

Sigurne smo da i ti, baš kao i ostale mladenke, inspiraciju za svoju kreaciju iz snova tražiš među vjenčanicama poznatih i slavnih. Zato danas s tobom dijelimo priču o vjenčanju popularne britansko-američke glumice Lily Collins, čiji je odabir vjenčanice oduševio sve, ali ama baš sve! 😊

Tko je sretnik za kojeg se udala Lily Collins?

Prije nego što ti otkrijemo bajkovitu kreaciju Lily Collins, želimo s tobom podijeliti informaciju tko je uopće sretnik s kojim će Lily dijeliti ostatak svog života. Riječ je o redatelju Malcolmu McDowellu. Možda će ti biti jasnije kada ti spomenemo da je upravo on režisirao filmove „The one i Love“ i „The Discovery“.

Lily i Malcolm u vezi su od 2019. godine, a u rujnu prošle godine svjedočili smo i njihovim zarukama. A sada, manje od godine dana i bajkovitom, ali zaista jednom bajkovitom vjenčanju. Vjenčanju kao iz filma.

Čipkasta vjenčanica s plaštom i kapuljačom

Da, da, u takvoj je kreaciji zasjala Lily Collins na dan svog vjenčanja! S obzirom da takav vjenčani look rijetko viđamo, moramo priznati da nas je prilično iznenadio, ali istovremeno oduševio. Uz haljinu visokog ovratnika, nosila je jednostavnu nisku pundžu, a svoj izgled upotpunila decentnim nakitom i gotovo neprimjetnim make-upom. S druge strane, Malcolm je za taj važan događaj odabrao klasično crno odijelo, bijelu košulju i leptir mašnu. Obje kreacije nose potpis poznatog brenda Ralpha Laurena.

lily-collins-vjencanje

Izvor fotografije: Instagram profil Lily Collins

lily-collins-malcolm-mcdowell

Izvor fotografije: Instagram profil Lily Collins

Vjenčanje se održalo u „gradu duhova“

Naravno, za vjenčanje kao iz bajke potrebna je i bajkovita lokacija. Mladenci su svoje vjenčanje odlučili proslaviti u Dunton Hot Springsu, poznatom gradu duhova iz 1800.-ih. Danas se ovdje nalazi imanje s luksuznim kabinama, idealnim za odmor ili vjenčanje iz snova. Osim toga, ova je lokacija posebna po mnogočemu. Dunton Hot Springs smješten je u alpskoj dolini te ima fantastičan pogled na planinske vrhove, rijeke i livade što je mladencima svakako išlo u prilog kada je riječ o stvaranju savršenih vjenčanih fotografija.

lily-collins-vjencanica

Izvor fotografije: Instagram profil Lily Collins

Lily Collins sada je službeno Lily McDowell, a novopečenim supružnicima želimo bajkovit zajednički život. 😊

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se