5 ideja kako zaprositi djevojku ako ste oboje strastveni avanturisti

kako-zaprositi-djevojku

Odlučio si zaprositi svoju dragu pa razmišljaš kada i gdje to učiniti. Razmišljaš o tome da je zaprosiš nasamo, ali ti ne zvuči loše ni ideja da je zaprosiš pred najdražim ljudima. Možda na plaži, na koncertu ili kod kuće.  

Izbora ima mnogo pa ti to stvara još dodatan stres. Mi ti savjetujemo da razmisliš o tome što ti i tvoja draga najviše volite raditi zajedno. Možda putovati, planinariti ili kampirati?

Ako ste oboje strastveni avanturisti, pročitaj nekoliko naših prijedloga i inspiriraj se njima. 😊

Prosidba za vrijeme kampiranja

Zaruke za vrijeme kampiranja mogu biti zaista romantične. To može izgledati nekako ovako. Predloži svojoj dragoj da odete na kampiranje. Pritom pripazi na vrijeme. Neka bude toplo i sunčano. Prostri dekicu, hranu i piće i uživajte u zajedničkim trenucima. Prisjetite se vašeg prvog susreta ili poljupca i razgovarajte o tome. A zatim izvadi zaručnički prsten! Druga opcija je da navečer legnete na dekicu, gledate zvijezde i razgovarate. Nakon što ugledate zvijezdu padalicu, uzmi prsten i zaprosi je! 😊

Zaruke tijekom vožnje brodom

Zamisli sljedeću situaciju. Ti i tvoja draga unajmili ste kanu, gliser ili jedrilicu. Uživate u plovidbi i istražujete okolne otoke. U jednom trenutku zastani, poljubi je i izvadi zaručnički prsten. Ti, ona i beskrajno more. Ima li išta ljepšeg? Također, možete zastati na nekoj uvali gdje ćete se okupati. Potom izvadi zaručnički prsten i zaprosi je!

prosidba-brod

Izvor fotografije: kateaspen.com

Prosidba na vrhu planine

Vas ste dvoje strastveni planinari? Onda predloži svojoj dragoj da odete zajedno planinariti. Nakon što dođete do vrha i divite se prekrasnom krajoliku, izvadi prsten i zaprosi je! Zamisli samo kakve fotografije mogu nastati u takvom okruženju!

zaruke-planina

Izvor fotografije: greenweddingshoes.com

Zaruke na putovanju

Odlučili ste posjetiti Plitvička jezera? Ili možda slapove Krke? Odlična prilika da je zaprosiš! Osim što ni u ludilu neće pomisliti što joj spremaš, u takvom okruženju također mogu nastati predivne uspomene. Ako pak planirate putovanje u neku drugu zemlju, razmisli o tome da je zaprosiš tamo. Potraži neko posebno mjesto u toj zemlji, odvedi je tamo i zaprosi.

prosidba-putovanje

Izvor fotografije: loribarbely.com

Prosidba tijekom ljetovanja na moru

Sunce, more, pijesak i čaroban zalazak sunca. Ima li išta romantičnijeg od tog? Ako obožavaš roniti, savjetujemo ti da izroniš jednu ili dvije školjkice. Izvedi dragu u šetnju obalom. Po mogućnosti pred zalazak sunca. Sjednite na plažu i gledajte zalazak sunca. Prisjetite se vaših najljepših zajedničkih trenutaka. Ili onih najtežih zbog kojih je vaša ljubav postala još jača. Tada joj daruj školjkicu unutar koje će se nalaziti zaručnički prsten. Oduševljenju neće biti kraja! 😉

Izvor naslovne fotografije: definefettle.com

Share on facebook
Share on whatsapp
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se