5 čarobnih destinacija za medeni mjesec u planinama

Medeni Mjesec U Planinama

Dan vjenčanja je iza vas, što znači da sigurno već polako razmišljate o svom medenom putovanju.

No umjesto izležavanja na plažama, radije biste otputovali u planine, gledali jedinstvene prizore prirode i pijuckali vino uz kamin? Zvuči savršeno!

Kako bi vam olakšale potragu, u nastavku donosimo top 5 destinacija za medeni mjesec u planinama. 😊

Colorado

Želite privatnost? Onda vam svakako preporučamo da odete na planinu Colorado Rockies. Zašto? Tamo se nalaze brvnare iz 19. stoljeća koje su renovirane i pretvorene u romantične sobe s velikim krevetima, kaminima i jacuzzijima. Može li bolje? 😊

colorado-medeni-mjesec
Photo by Colin Lloyd on Unsplash

Missouri

U planinama Ozark u državi Missouri, možete krstariti luksuznom jahtom po jezeru, šetati parkom prirode koji se prostire na čak 10.000 hektara, opuštati se u raznim spa tretmanima i uživati u ribolovu ili golfu.

Sve ovo nalazi se na jednom mjestu – američkom odmaralištu Big Cedar Lodgeu. U slučaju da poželite biti sami, razmislite o smještaju u kućici na vrhu stijene s pogledom na jezero Table Rock.

missouri-medeni-mjesec
Izvor fotografije: bigcedar.com

Švicarska

Želite li da destinacija za medeni mjesec bude ipak nešto bliže, savjetujemo vam odlazak u Švicarsku. Jedan od najljepših prizora svakako je palača Gstaad iz 1913. godine unutar koje se nalazi hotel.

Svjetla koje izviru iz obližnjih kuća i pahulje snijega pružaju poseban osjećaj romantike. Tu su i fina jela, spa tretmani i mogućnost odlaska na obližnje skijanje.

svicarska-medeni-mjesec
Photo by Tim Trad on Unsplash

Norveška

Još jedna nevjerojatna europska destinacija za medeni mjesec u planinama je Norveška. Osim prirodnih ljepota, sigurno će vas oduševiti Tromso Wilderness Centar u kojem se stotine haskija treniraju za utrke i gdje se možete maziti s preslatkim mladuncima. Također, ovdje možete uživati u vožnji pasa. Što kažete?

Photo by Thomas Lipke on Unsplash

Island

Island ima sve, od ledenjaka preko ledenih špilja pa sve do vrućih izvora. Posjetite Plavu lagunu, toplice s termalnom vodom i mineralnim blatom i čarolija medenog putovanja može početi!

island-medeni-mjesec
Photo by Norris Niman on Unsplash

Eto, to su neke od čarobnih destinacija za medeni mjesec u planinama. Uživajte!

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se