Saznaj kako će izgledati svadbe nakon popuštanja mjera

popustanje-mjera-vjencanje

Prošla je godina dana otkako se borimo s pandemijom koronavirusa. No, iako je korona utjecala na sve dijelove naših života, u većoj je mjeri udarila na industriju vjenčanja.

Brojni mladenci koji su organizirali svoj dan iz snova bili su primorani odgoditi svoje vjenčanje, dok su ga neki ipak održali. No samo u krugu obitelji.

I organizatori vjenčanja, kao i ostali djelatnici u industriji vjenčanja ostali su kratkih rukava i sa strahom od gubitka posla.

No čini se kako će noćnoj mori zvanoj korona uskoro doći kraj! Naime, na snagu stupaju nove mjere koje će zasigurno razveseliti mnoge! 😊

Broj uzvanika na vjenčanju će se drastično promijeniti

Ivana Pavić Šimetin, zamjenica ravnatelja Krunoslava Capaka, danas je otkrila detalje o popuštanju mjera koje će uskoro stupiti na snagu.  

Prema njenim riječima, na svadbama će smjeti prisustvovati do 120 ljudi! Naravno, uz uvjet da prisutni imaju negativan PCR, da su cijepljeni ili imaju dokaz da su preboljeli koronu u posljednjih šest mjeseci.

Svi koji će prisustvovati vjenčanju, morat će dostaviti potvrdu u koju od ovih skupina spadaju. Također, mladenci će morati dostaviti popis gostiju nekoliko dana prije samog vjenčanja tako da stručne osobe mogu provjeriti istinitost potvrda. 

Kada nove mjere stupaju na snagu?

Nove mjere na snagu stupaju u petak 28. svibnja! Dobra vijest je i da će biti dozvoljen rad restorana u zatvorenom prostoru što znači da ćeš konačno moći proslaviti svoj dan iz snova kako si zamislila.

vjencanje

Izvor fotografije: inspiredbythis.com

Barem jednim dijelom budući da će se neke mjere još zasigurno još određeno vrijeme zadržati.

Ako se ustanovi da je situacija pod kontrolom te da okupljanja ne utječu na porast broja oboljelih od koronavirusa, možemo očekivati da će se uskoro sve vratiti u normalu.

Mi se izuzetno veselimo popuštanju mjera i vjenčanjima na kakva smo navikli. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se