Dani vjenčanja u Westgate Shopping Cityju ipak će se održati

dani-vjencanja-u-west-gateu

Iako su zbog trenutne epidemiološke situacije brojni sajmovi vjenčanja odgođeni ili otkazani, najveći sajam u regiji ipak će se održati (naravno, uz poštivanje svih propisanih mjera).

Posjetite ovog vikenda Dane vjenčanja u Westgate Shopping Cityju i uživajte u potrazi za suradnicima iz snova. 😊

Zašto posjetiti Dane vjenčanja u Westgate Shopping Cityju?

Ako ste jedan od onih parova koji su odgodili svoje vjenčanje dogodine ili ste jednostavno planirali svoje vjenčanje u 2021. godini, ovaj je sajam upravo za vas. Na jednom mjestu pronaći ćete bogatu ponudu vjenčanica, svadbenih odijela, sala, hrane, bendova te još mnoštvo toga.

Ukratko, očekuje vas preko 100 izlagača među kojima se zasigurno nalaze i nuditelji proizvoda i usluga baš po vašoj mjeri.

U sklopu sajma održat će se i velika modna revija koja će predstaviti trendove vjenčanica, ali i manje revije s trendovima vjenčanih frizura i make-upa.

Očekuje vas zanimljiv program i brojni glazbeni izvođači

Sajam možete posjetiti u subotu već od 10 sati dok njegovo službeno otvorenje počinje u 12 sati. Nakon predstavljanja svih izlagača, očekuju vas nastupi glazbenih gostiju (Nenad Kumrić Charlie, Gabrijela Hrženjak).

Prezentacija make-upa održat će se u 15:30, nakon čega ponovno slijedi predstavljanje izlagača te glazbeni nastupi grupe Trio Verse i Klape Kampanel. U 18:00 sati održat će se velika modna revija nakon koje opet slijedi predstavljanje izlagača.

Također, i u nedjelju je sajam otvoren od 10:00 sati. U 12:00 sati održat će se nagradna igra za buduće mladence pa ne propustite ovu super priliku. Osim predstavljanja izlagača i brojnih glazbenih izvođača (Kumovi, TS Špancir itd.), možete uživati i u stand up nastupu, prezentaciji make-upa kao i reviji frizura.  

Program završava u 19:00 sati zahvalom organizatorima sajma i izlagačima te pozivanjem svih zainteresiranih na sljedeće Dane vjenčanja koji će se održati u siječnju 2021. godine.

Ne zaboravimo kako vas na sajmu očekuju i pogodnosti koje ovom prigodom nude brojni izlagači. 😊

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se