Mladenci, ovog vikenda posjetite 9. Dane vjenčanja u Varaždinu

dani-vjencanja-varazdin

Iako se zbog epidemiološke situacije brojne manifestacije svakodnevno odgađaju ili otkazuju, ova će vijest brojne od vas zasigurno razveseliti.

9. Dani vjenčanja u Varaždinu ipak će se održati!

Ipak, u malo drukčijim okolnostima nego inače. 😊

Kada i gdje će se održati 9. Dani vjenčanja u Varaždinu?

Jedan od najvećih, najpopularnijih i najdugovječnijih festivala u Hrvatskoj ove se godine neće održati u svom punom sjaju. Vjerujemo kako već svi znate o kojem je festivalu riječ – Špancirfestu.

No upravo zbog njegovog neodržavanja i trenutne nepovoljne situacije po nuditelje proizvoda i usluga za vjenčanja, organizatori su odlučili pripremiti Dane vjenčanja u Varaždinu u posve drugačijem izdanju.

Osim što će biti na otvorenom, trajat će i duže nego inače. Umjesto 2 dana, ovogodišnji Dani vjenčanja u Varaždinu trajat će 3 dana, i to od 12:00-22:00 sati! 😊

dani-vjencanja-varazdin

Dakle, od 28. do 30. kolovoza na Kapucinskom trgu u Varaždinu možete uživati u čarima koje su organizatori za vas pripremili. No bez poštivanja preporuka Stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo ništa, čuvajući tako svoje zdravlje i zdravlje ostalih posjetitelja.

Ovogodišnji Dani vjenčanja u Varaždinu nose poruku optimizma  

Budući da vam je planiranje vjenčanja samo po sebi stresno, a posebice sad u ovim neizvjesnim vremenima, Dani vjenčanja doći će vam kao odmor za dušu. Naime, sva tri dana ove manifestacije održat će se zabavno-glazbeni program kako za nuditelje proizvoda i usluga tako i za sve ostale posjetitelje.

Bit će tu modnih revija, prigodnih prodaja, prezentacija, ali i nastupa glazbenika. Tako ćete u subotu moći zaplesati i poneki ples sa svojim partnerom uz prekrasne note Klape Kampanel.

Ne zaboravimo i proglašenje najsimpatičnijeg para među mladencima koji planiraju svoje vjenčanje u 2020. ili 2021. godini, a čiji izbor još uvijek traje na Facebook profilu Dani vjenčanja u Varaždinu.  28.08. u 12:00 sati natjecanje završava, a nagradu najsimaptičnijem paru će uručiti gost iznenađenja iz poznatog show-a „Brak na prvu“, 30. kolovoza u 14 sati.

Organizacija 9. Dana vjenčanja u Varaždinu je svojevrsna poruka optimizma, želje i nastojanja te objektivne potrebe za radom i opstankom u postojećim okolnostima, mladencima, industriji vjenčanja, ali i cjelokupnoj javnosti.

„Život ne smije stati, ali svi moramo biti odgovorni. Dobrodošli na 9. Dane vjenčanja u Varaždinu.“ – poručuju organizatori.

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se