Studio za ljepotu Magic of life iz Rijeke jednostavno daje više

studio-ljepote-rijeka

Vjenčanje je uvijek predstavljalo poseban dan u životu svake žene. Žene jednostavno žele da sve na taj dan bude savršeno, zbog čega pripreme traju nekoliko mjeseci ili čak godinama, a budućoj mladenki u svemu tome pomažu njezine drage prijateljice.

No jedna od njih nosi posebnu ulogu – ulogu kume. Kuma je ta koja budućoj mladoj pomaže u svakoj kreaciji ovog posebnog dana i ona je osoba koju je mladenka izabrala da joj bude podrška u svemu.

Nakon što prođu čin vjenčanja i proslava, mladenka želi zahvaliti svojoj kumi na apsolutno svemu u čemu joj je pomogla. Zato će za kumu potražiti poseban poklon, baš onakav kakav zaslužuje.

Podarite svojoj kumi opuštajuću masažu

Naš prijedlog je da kumi poklonite vrijeme opuštanja i “punjenja baterija“. Jer, priznajmo si, tko se ne bi volio nakon cijele te strke i organizacije malo i opustiti.

Studio za ljepotu Magic of life predivna je oaza opuštanja koju čine individualni tretmani, jedinstveni za svaku osobu. Martina Biskupović, vlasnica tog studija vjeruje  da je svaka osoba jedinstvena na svoj način i zbog toga je svaki tretman prilagođen  i jedinstven baš za tu osobu. Naravno, uz to, tu su čarobni mirisi eteričnih ulja te opuštajuća glazba koja vas vodi u neki drugi svijet.

aromaterapija-rijeka

3 usluge za potpuno opuštanje

Martina je za mladenke i kume izdvojila savršene tri usluge za potpuno opuštanje:

  • AROMA-OPUŠTAJUĆU MASAŽU cijelog tijela u trajanju od 90 min.
  • 3u1 WELLNES PAKET: masažu tijela, njegujući tretman lica i opuštajuću masažu stopala (refleksologija).
  • RITUAL „MAGIC FOR BODY AND SOUL“, paket za potpuni balans duha i tijela, koji se sastoji od pilinga tijela, aroma-opuštajuće masaže cijelog tijela te energetskog tretmana koji kao završni dodir djeluje na ono unutarnje zadovoljstvo.

Naravno, vi uvijek možete izabrati i nešto drugo iz ponude studija, a za sve dodatne informacije obratite se Martini na broj 091/590-3249 ili se naručite na tretman putem Facebook stranice Magic Of Life Rijeka.

Sudjeluj u nagradnom natječaju!

Vlasnica salona Martina jednoj sretnoj budućoj mladenki i njezinoj kumi želi podariti aroma-opuštajuće masaže u trajanju od čak 90 minuta.

Da bi sudjelovala u nagradnom natječaju, jedino što trebaš učiniti je označiti svoju mladenku ili kumu u komentaru ispod Facebook objave.

Sretne dobitnice izabrat ćemo nasumično i objaviti u ponedjeljak 3.8.2020. u 12:00 sati, na našim društvenim mrežama.

Sretno svima!

[PROMO]

Napomena: Facebook ni na koji način nije uključen u organizaciju ovog natječaja niti za njega odgovara.

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se