Odaberite savršen datum vjenčanja uz pomoć numerologije

Zaručnički prsten zasjao je na tvojoj ruci pa ste ti i tvoj dragi polako krenuli s planiranjem vjenčanja. Ipak, zapeli ste već na prvom koraku. Nikako se ne možete odlučiti oko idealnog datuma vjenčanja.

Upravo vam numerologija može pomoći u tome. Prema njoj, svatko od nas ima svoj osobni broj koji nam mnogo govori o nama samima, našoj osobnosti, ali i budućnosti.

Ukratko, numerologija vam otkriva koji je najsretniji dan za vaše vjenčanje!

Najprije izračunajte svoje osobne brojeve

Za početak, izračunajte svoje osobne brojeve na način da zbrojite znamenke vaših datuma rođenja. Primjerice, jedan od vas rođen je 8.5.1990. godine. Izračun osobnog broja izgledat će ovako:

8+5+1+9+9+0=32

3+2=5

Kod izračuna osobnog broja važno je imati na umu da se dvoznamenkasti broj uvijek mora svesti na jednoznamenkasti.

Zbrajanjem vaših osobnih brojeva dobivate broj koji ćete koristiti u izračunu krajnjeg rezultata. Na primjer, vaši su osobni brojevi 5 i 4. Broj koji ćete dalje koristiti je 9.

Odaberite datum vjenčanja kojeg smatrate poželjnim

Sljedeći korak je razmisliti i odabrati datum vjenčanja kojeg smatrate poželjnim pa ga dodajte zbroju vaših osobnih brojeva.

Primjerice, vaš zbroj osobnih brojeva je 9, a poželjeli ste se vjenčati 12.9.2020. godine. Ovako bi trebao izgledati izračun:

1+2+9+2+0+2+0=16

1+6=7

9+7=16

1+6=7

Na temelju ovog takozvanog bračnog broja, dobivate informacije koji su datumi savršeni za vaše vjenčanje.

idealan-datum-vjencanja

Idealni datumi vjenčanja na temelju bračnog broja

Prema svom dobivenom bračnom broju pogledajte koji su vaši idealni datumi za vjenčanje. Odabirom bilo kojeg od njih jednostavno ne možete pogriješiti. 😊

Bračni broj 1

Idealni dani u mjesecu za bračni broj 1 jesu 1., 10., 19., i 28.

Bračni broj 2

Za bračni broj 2 idealni su 1., 7. i 17. dan u mjesecu. Sljedeći najsretniji datumi su oni koji u zbroju iznose 2, poput 2., 20. i 29.

Bračni broj 3

Za ovaj su broj idealni 3., 9., 12. i 30. dan u mjesecu.

Bračni broj 4

Partneri čiji bračni broj iznosi 4 ne bi smjeli birati dan koji u zbroju iznosi 4 jer on donosi nesreću i siromaštvo. Idealni datumi su oni koji u zbroju iznose 1 ili 7, a zatim 13. i 22. dan u mjesecu.

Bračni broj 5

Idealni datumi za vjenčanje za bračni broj 5 su oni čiji zbroj iznosi 9. Sljedeći sretni su 14. ili 23. dan u mjesecu. Savjetujemo vam da izbjegavate za dan svog vjenčanja 5. u mjesecu te također datum čiji zbroj iznosi 5. Prema numerologiji, dvije petice u kombinaciji simboliziraju razvod i nevjeru.

Bračni broj 6

Za bračni broj 6 idealni su 6., 15. i 24. dan u mjesecu te svi datumi koji u zbroju iznose 6 ili 9.

Bračni broj 7

Svi datumi koji u zbroju iznose 1 ili 3 te 7., 16., i 25. dan u mjesecu.

Bračni broj 8

Idealni datumi za bračni broj 8 su oni koji u zbroju iznose 1 te 8., 17. i 26. dan u mjesecu.

Bračni broj 9

Najsretniji dan za partnere čiji je bračni broj 9 je 9. dan u mjesecu te svi datumi koji u svom zbroju iznose 9. Još neki sretni brojevi za ovaj bračni broj su 18. i 27. te svi datumi koji u zbroju iznose 3 ili 6.

Eto, nadamo se da će vam ovo pomoći u određivanju savršenog datuma vjenčanja. Sretno! 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se