Kako planirati vjenčanje prema horoskopskom znaku?

planiranje-vjencanje-horoskop

Oduvijek sanjaš o danu kada ćeš zablistati u najljepšoj haljini i zaplesati sa svojim dragim na najdražu pjesmu. Veseliš se što će tvoji najdraži biti uz tebe, pjevati i plesati do ranih jutarnjih sati. Ne želimo te uplašiti, no to je samo san. Kako bi tvoja noć bila zaista savršena, za realizaciju tog sna potrebno je donijeti niz odluka koje će taj dan učiniti savršenim.

Nekima planiranje donosi stres, a nekima zabavu. Ako si od onih kojima od planiranja muka, ne brini. Imamo rješenje za tebe! Možeš planirati svoje vjenčanje prema uputama tvog horoskopskog znaka i mirno spavati znajući da ni s čime ne možeš pogriješiti.

Ovan, Bik, Blizanci, Rak 

Ovan najčešće bira moderno i kreativno vjenčanje koje će ga učiniti drugačijim od ostalih. Vjenčanje na ranču, u muzeju, planinama ili bujnoj šumi mogao bi za ovna biti zanimljiv odabir.

Bikovi su veoma tradicionalni pa će mjesto održavanja vjenčanja zasigurno biti neki privatni dvorac, baština ili vinograd pun udobnosti i topline.

Blizanci obožavaju velika slavlja i važno im je da se uzvanici dobro zabavljaju. Plesna dvorana u gradskom hotelu biti će dobar odabir ako se pita blizance.

Rakovi vole intimu i teže proslavi s obitelji i bliskim prijateljima. To obično bude u nekoj obiteljskoj kući i sličnim mjestima koja njima imaju neku simboliku. Moguće je i da će se odlučiti za vjenčanje bez gostiju, samo s matičarem/svećenikom i svjedocima.

vjencanje-suma

Lav, Djevica, Vaga, Škorpion

Lavovi obožavaju luksuz pa će ni više ni manje vjenčanje biti u velikom povijesnom hotelu ili starom kazalištu sa ogromnim brojem gostiju i savršeno složenog menija.

Djevica voli jednostavnost i praktičnost, a također i vjenčanje pod otvorenim nebom.

Mjesto vjenčanja Vaga biti će romantično i ispunjeno svjetlošću, u raskošnom hotelu ili čak na plaži.

S duge strane, škorpioni vole privatnost, ali i vjenčanja u sumrak ili uz zvuk oceana.

Strijelac, Jarac, Vodenjak, Ribe

Pustolovni strijelac najčešće se odlučuje za vjenčanje na otvorenom, obično na nekim egzotičnim mjestima. Druga atraktivna opcija za strijelce, koji su inače strastveni ljubitelji prirode, je vjenčanje u kampu u country stilu sa šatorima umjesto sale.

Jarci također vole tradicionalna vjenčanja pa je njihovo odredište iz snova luksuzni hotel, a može biti i povijesna palača. Ne bi nas začudilo da odluče ceremoniju vjenčanja održati čak i u vinariji.

Vodenjak život kroji po svome i kao takav odstupa od tradicionalnih izbora – čak i ako je vaše vjenčanje ili mjesto događaja tradicionalno.

Ribe su romantične i nepredvidive. Bez razmišljanja pobjeći će u Las Vegas na brzinsko vjenčanje. Vjenčanje na plaži ili uz jezero drugi je odabir riba.

I, jesi li se prepoznala u svom horoskopskom znaku ili za vaše vjenčanje imaš sasvim neke druge planove?