Ideje za momačku za svačiji budžet

Ideje za momačku za svačiji budžet

Želiš se dobro provesti s prijateljima, ali uz sve troškove oko vjenčanja, nisi baš pri novcima? Ne brini, donosimo ti najbolje ideje za momačku večer na budžetu! Dobro se provedite, a nešto novaca sačuvaj za medeni mjesec .

Kuglanje

Kuglanje je zabavna aktivnost za društvo svih uzrasta, pa na momačku možeš pozvati i tatu i maloljetnog nećaka! Obično uz kuglanje možete naručiti pizzu i pivo, pa za male novce nećete ostati gladni. Gubitnička ekipa plaća piće!

Poker night

Večer pokera možeš organizirati i kod kuće, sve što trebaš su karte i pića po izboru. Kako biste poticali zabavu, a ne ovisnost o kocki, nemojte igrati u novac, nego u nešto simbolično. Neka najbolji pobijedi!

Sportska večer

Ako ti i tvoji prijatelji volite sport, organiziraj momačku na večer neke velike utakmice. Možete je gledati doma ili u nekom kafiću, ali najvažnije je da ste svi zajedno, navijate, zabavljate se i popijete koje pivo u dobromu društvu .

Zaigrajte!

sportske-aktivnosti

Ako ste sportski tipovi, zašto biste samo gledali utakmicu na televizoru, kad se možete podijeliti u timove, zauzeti kvartovsko igralište i imati jedan pravi sportski okršaj? Nogomet, košarka, rukomet, izaberite koji god vam je timski sport drag, pokupite loptu, obucite tenisice i spremni ste! Gubitnički tim plaća pića .

Igraonica

Ako više od sporta volite video igre, krenite u lokalnu igraonicu i napravite mali turnir u igri koja vam je najdraža!

Karaoke

Karaoke su odlična zabava za sve uzraste, a nije važno jeste li talentirani za glazbu ili pjevate samo doma pod tušem. Važno je samo da ste spremi ostaviti srce na pozornici i svi zajedno zapjevati neki svevremenski hit koji će podići cijeli kafić na noge .

Roštilj

Roštilj u vrtu je odlična ideja ako su vremenske prilike imalo na vašoj strani. Ima li većeg užitka nego okupiti prijatelje, baciti nešto na roštilj i uživati u prirodi i dobrom društvu?

Priznaj da su nam ideje za momačku večer top!

Izvor naslovne fotografije: Canva