Provansa – Wedding & Events mladencima nudi ljetno vrtno vjenčanje tik do centra Zagreba

Provansa

Princeza.hr najveći je portal specijaliziran za vjenčanja u Hrvatskoj i Regiji. Kako bismo podržali poduzeća koja se bave pružanjem usluga i proizvodnjom/prodajom proizvoda za vjenčanja, u razdoblju od 23.3.2020. do 15.4.2020. nudimo besplatnu reklamu svim poduzećima iz branše koja su pogođena koronavirusom. Saznaj više

“Provansa – Weddings & Events” je savršeno mjesto za proslave na otvorenom i u zatvorenom prostoru, u potpunoj privatnosti, objašnjavam nam njezina vlasnica Aldijana Hamzić. Njihov ugostiteljski objekt nalazi se samo pet minuta vožnje od centra Zagreba te je lako dostupan zbog blizine Slavonske i Držićeve avenije. Prostor je moderno uređen, pojašnjava nam gospođa Aldijana, jer su od samog početka željeli stvoriti prostor pogodan za sve vrste proslava, od onih privatnih, poput vjenčanja, krštenja, pričesti i krizmi te godišnjica braka i okruglih rođendana, sve do poslovnih proslava, ali i poslovnih edukacija.

Svoje poslovanje uspješno grade već treću godinu, a tome je tako jer su potpuno posvećeni poslu i rade ga sa srcem. Naravno, u ime naših čitatelja i čitateljica upitali smo vlasnicu i da nam kaže po čemu je to njihov prostor drugačiji od ostalih prostora za vjenčanja.

„Uvijek polazimo od potreba klijenata, osmišljavamo sadržaj koji ne samo da će biti primijećen, već i zapamćen. Na raspolaganju nam je veliki tim i puno opreme, a najradije organiziramo upravo proslave vjenčanja. Mladencima nudimo moderan prostor o čijem uređenju sami mogu odlučivati. Nudimo također razne usluge koje mladencima olakšavaju organizaciju cijelog vjenčanja, što uključuje sve oblike serviranja hrane i pića, ali isto tako i mogućnost da gosti sami organiziraju catering uslugu kao i uslugu pića. Prostor ima profesionalno ozvučenje na koje se lako možete spojiti s laptopom ili mobitelom, isto tako i profesionalne ugostiteljske frižidere u koje možemo staviti vašu hranu i piće, kao i slastice. Raspolažemo i s bogatim svadbenim inventarom te smo u mogućnosti pružiti cjelokupnu organizaciju svadbene svečanosti. Osim toga, za naše mladence rado ćemo organizirati predsvadbeni domjenak ili ručak na dan poslije svadbe.“

provansa-vjencanja-zagreb
Izvor fotografije: provansa.hr

Specijalizirani za male intimne svadbe

Kako smo čule da je Provansa savršeno mjesto za organizaciju malih, intimnih svadbi, zamolili smo gospođu Aldijanu da nam i to pojasni. „U posljednje vrijeme manja vjenčanja u krugu obitelji i bliskih prijatelja postaju sve više popularna. Nakon zaruka ubrzo se kreće s organizacijom i planiranjem vjenčanja. Potrebno je dogovoriti prostor gdje će se svadba održati, tema vjenčanja, izbor muzike te broj gostiju koji namjeravate pozvati na proslavu vjenčanja. Prema tradiciji vjenčanja su velike proslave, ali određeni broj parova jednostavno više voli manja vjenčanja, male intimne svečanosti koje će se istaknuti svojim detaljima. Time smo se i mi vodili kada smo kreirali naš prostor za vjenčanja.

provansa-wedding-dekoracija
Izvor fotografije: provansa.hr

„Unutarnji prostor tako raspolaže sa dvije sale i caffe barom, ali je modularan i može ukupno primiti 54 uzvanika u sjedećoj varijanti i do 150 u stajaćoj varijanti. No za vrijeme toplijih dana raspolažemo s vrtom te tako omogućujemo uzvanicima da svoju proslavu provedu i na otvorenom. Upravo su proljeće i ljeto idealni za proslave vjenčanja kod nas jer imamo i prelijepi vrt koji možemo ponuditi za samu svadbenu svečanost. Moramo priznati da se i mladenci i gosti baš svaki put njime oduševe!“

provansa-vjencanja-vrt
Izvor fotografije: provansa.hr

Provansa je i raj za klince

Primijetile smo da je Provansa zbog svoje otvorenosti prostora i lokacije koja je izmakla gradskim gužvama vjerojatno idealna i za klince koji često na svadbenim svečanostima ne znaju gdje bi sa sobom. Imaju li kakav „popratni program“ za klince, koji se možda može koristiti i tijekom svadbenih svečanosti?

„Za naše najmanje i najdraže goste raspolažemo bogatom dječjom igraonicom koja se sastoji od raznog dječjeg inventara, dvorca na napuhavanje kao i TV-a s raznim crtanim filmovima.

Novost su nam personalizirani rođendani gdje naši najmanji gosti imaju priliku proslaviti rođendan s motivima omiljenog crtanog lika. Iako u trenutku kada imamo svadbenu svečanost nemamo na raspolaganju poseban prostor za klince, imamo puno igračaka koje po dogovoru s mladencima možemo dati na korištenje.“, objašnjava Aldijana.

provansa-djeca
Izvor fotografije: provansa.hr

Prostor Provansa – Wedding & Events nalazi se u Velikogoričkoj ulici 6, u Borovju (Zagreb). Nije to velika korporacijska tvrtka, već mali obiteljski posao koji rade sa srcem i istinski uživaju u svakom događaju koji će za vas kreirati. Želite li dogovoriti termin za proslavu vjenčanja ili neku drugu proslavu, pozivaju vas im se javite na www.provansa.hr, putem Provansa Facebook stranice ili Instagram profila.

IZvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se