CINEMA PRODUKCIJA: Rasvjeta nam je postala način života i iskreno, obožavamo je!

Princeza.hr najveći je portal specijaliziran za vjenčanja u Hrvatskoj i Regiji. Kako bismo podržali poduzeća koja se bave pružanjem usluga i proizvodnjom/prodajom proizvoda za vjenčanja, u razdoblju od 23.3.2020. do 15.4.2020. nudimo besplatnu reklamu svim poduzećima iz branše koja su pogođena koronavirusom. Saznaj više

Prvo poduzeće koje predstavljamo je Cinema produkcija d.o.o. iz Dubrave (Zagrebačka županija). Cinema produkcija d.o.o. bavi se audiovizualnim djelatnostima, a našim budućim mladencima možda su već poznati kao „oni koji se bave rasvjetom za vjenčanje“.

Princeza: Pozdrav Martina i hvala na povjerenju koje ste nam dali da vaše poslovanje predstavimo na portalu Princeza.hr. Molimo, ispričajte našim čitateljicama i čitateljima najprije kada je i kako sve krenulo.

Martina: Naš brend rasvjete zove se Cinema Wedding Light i pokrenuo ga je Saša Filipin još 2009. godine u Daruvaru. Od tada do danas budućim mladencima nudimo apsolutno sve trendove u svijetu rasvjete za vjenčanje. Danas glavninu tima za idejnu kreaciju  činimo osnivač Saša i ja, njegova draga :). Saša je televizijski snimatelj, dizajner i programer rasvjete, serviser opreme, fotograf i glavni kreativac u našem timu. Ja pak sam ona od papira, novaca, logistike, ženskog mišljenja i, u puno slučajeva, snage fizičke i psihičke.

Da ne ispadne da zaboravljamo i druge vrlo vrijedne karike u našem lancu, a to su Manuela, Franjo, Marko, Marin, Mario, Nenad, Zlatko i  Zoki, koji jednako vrijedno sudjeluju u stvaranju i isporučivanju usluge mladencima.

Princeza: Moramo priznati, baš ste nas iznenadili s veličinom tima! Usudile bismo se reći, da ste uspjeli pokrenuti već jednu pravu malu mašineriju! 🙂 Koliko svadbenih svečanosti godišnje uspijevate „pokriti“?

Martina: Da, ima nas :). Tim smo ove godine planirali i proširivati. Zapravo nam je ova godina trebala biti rekordna, ali trenutno smo mišljenja da će to ipak ostati 2019., u kojoj smo odradili 80-ak svadbenih svečanosti s isporukom cjelokupnog paketa rasvjete.

cinema-produkcija-vjencanje
Izvor: Cinema produkcija d.o.o. arhiva

Princeza: Znamo da ima zapravo dosta poduzeća u Hrvatskoj koja se bave rasvjetom pa nas zanima kako ste se vi uspjeli istaknuti među njima, odnosno po čemu ste drugačiji od svoje konkurencije?

Martina: Puno truda ulažemo u osmišljavanje jedinstvene ponude i smatramo da smo zbog toga do sada imali dosta uspjeha. Iako smo relativno mali ponuđač usluga naspram nekih konkurenata, to nas nikada nije obeshrabrilo da hrabro i inovativno koračamo naprijed.

Volimo reći da kada mi radimo, radit ćemo to u potpunosti po našim standardima i “kak se spada”. Prateći konkurenciju na tržištu ustanovili smo da jedino mi imamo standardiziranu uslugu, što znači da su nam svi paketi rasvjete jednake kvalitete. Također, jedini vjenčanju pristupano scenski, što pak znači da svaki segment vjenčanja gledamo kao zasebnu scenu. To vam je kao u kazalištu ili na filmu.

cinema-produkcija-rasvjeta-vjencanja

Princeza: S obzirom na to da vjenčanjima pristupate scenski, pretpostavljamo da vas fotografi obožavaju, jer vjerujemo da tu onda zajedničkim snagama dolazite do svjetlosti savršene i za vjenčane fotografije. Možete li nam ukratko opisati tu suradnju, kako to sve izgleda na „vjenčanom setu“?

Martina: Da, mi smo (koliko mi je poznato) jedini na tržištu koji dajemo puno vlastitog svjetla na vjenčanju i dobro ste primijetili da to fotografi i snimatelji iznimno cijene. Kada oni rade s nama, nemaju potrebu za korištenjem blica i takozvanih dosvjetljivača. No osim forografima, prirasli smo srcu i mnogim bendovima 😀 (smijeh). Naime, radimo i Light show koji produbljuje atmosferu glazbe na plesnom podiju. Bendovi nam često komentiraju da pogodimo točan ritam svake pjesme, slijedimo prijelaze u pjesmama i održavamo atmosferu, a najdraži komentari su nam kad nam puni oduševljenja kažu “E, tako nitko ne radi!” A znate što? Nas vole i stariji uzvanici na vjenčanju jer dok sjede ništa im ne blica u oči, nema napadnih boja i sve dobro vide jer rasvjetu radimo po zonama i Light show se nalazi tamo gdje i treba, na plesnom podiju, a ne u cijeloj sali.

cinema-produkcija-lightshow
Izvor: Cinema produkcija d.o.o. arhiva
cinema-produkcija-rasvjeta
Izvor: Cinema produkcija d.o.o. arhiva

Princeza: Draga Martina, hvala što ste nam „otvorili oči“ po pitanju izazova s vjenčanom rasvjetom i sigurne smo da će nakon ovog kratkog intervjua i mnogim našim čitateljima napokon stvari oko rasvjete postati jasnije. Za kraj, gdje naši budući mladenci mogu pogledati videa i fotografije s rasvjetom koju nudite i, naravno, gdje mogu dogovoriti svoje termine?

Martina: Sve fotografije i videa nalaze se na našoj Facebook stranici Cinema Wedding Light – rasvjeta za vjenčanja i evente, a voljela bih također napomenuti da smo sve materijale koje će čitatelji i čitateljice tamo vidjeti naših ruku dijelu, dakle uslikali smo ih i snimili sami.

Naravno, putem Facebooka nam se također svi zainteresirani mogu javiti za suradnju.

Princeza: Martina, možda još nekoliko riječi za kraj?

Martina: Za kraj bih podijelila sa svima to da sam zaista ponosna na našu rasvjetu i sve što Saša i ja stvaramo i živimo jer nama je to postao način života i iskreno, obožavamo ga! Također želim pohvaliti i vašu ideju i dobru volju da pomognete ponuđačima usluga u svijetu vjenčanja. Nažalost, situacija zbog korone je loša i sve zajedno nas je jednako pogodila te je sada pravo vrijeme da si svi međusobno pomognemo.

Princeza: Draga Martina, želimo Saši i vama puno uspjeha u radu i sigurne smo da će mladenci prepoznati vašu ljubav prema rasvjeti te vas uskoro i angažirati za svoju svadbenu svečanost.

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se