Plus size outfiti za proljetno vjenčanje

Pozvana si na nekoliko vjenčanja iste godine ili čak na nekoliko vjenčanja u vrlo kratkom vremenskom razmaku? Sigurni smo kako si nebrojeno puta razmišljala o tome da ne odeš na neko vjenčanje jer nemaš ideju što bi mogla obući.

Kao i svaka žena, i ti želiš zablistati na vjenčanju, ali ne znaš kako. E pa mi znamo i zato ti donosimo 5 prijedloga plus size outfita koje možeš iskoristiti za proljetno vjenčanje.

Minimalistička crvena haljina

minimalisticka-crvena-haljina
Izvor: asos.com

Želiš nešto jednostavno i elegantno?

Onda je ova minimalistička haljina pravo rješenje za tebe! Haljina preko koljena i bordo crvena boja daju posebnu dozu elegancije, a možeš je upariti sa crnim, zlatnim ili srebrnim cipelama. Kako god odlučiš, sigurni smo da ćeš zablistati.

Duga haljina s uzorkom

duga-haljina-uzorak
Izvor: asos.com

Ova prekrasna duga haljina s uzorkom idealna je za razigrani karakter. Ako si tip osobe koja voli boje i ne boji se znatiželjnih pogleda, onda je ova haljina idealna za tebe.

Haljinu lako možeš kombinirati s različitim bojama cipela, a savjetujemo ti da odabereš torbicu i nakit tirkizne boje kako bi se dodatno istaknula.  

Uska žuta haljina

uska-zuta-haljina
Izvor: asos.com

Rukavi sa prorezom sve više su u trendu, a to dokazuje i haljina s ovogodišnje dodjele Oscara egipatske glumice i pjevačice Youssre. Žuta boja vrlo je upečatljiva, ali i idealna za proljetno vjenčanje.

Haljinu je najbolje upariti s tamnim bojama cipela jer ćeš tako bolje naglasiti haljinu. Nakit može biti zlatne ili žute boje.

Šljokičasta haljina s visokim prorezom  

sljokicasta-haljina-visoki-prorez
Izvor: asos.com

Obožavaš šljokice i ne želiš propustiti proljetno vjenčanje bez njih? Tko kaže da moraš?

Ova haljina vrlo je elegantna što zbog šljokica, što zbog visokog proreza i dekoltea. Kod odabira cipela i nakita ne možeš pogriješiti jer haljina pristaje uz svaku boju.

Padajuća narančasta haljina

padajuca-narancasta-haljina
Izvor: asos.com

Ne voliš uske ni duge haljine, ali voliš proljetne boje? Ne brini, mislili smo i na tebe!

Ako želiš istaknuti haljinu, možeš obući prozirne cipele koje su u posljednje vrijeme u trendu. No, nećeš pogriješiti niti s tamnim niti sa svijetlim nijansama boja. Sve ovisi o tebi i tvojim željama.

Eto, nadamo se da smo te oslobodile stresa i pomogle ti oko odabira haljine za nadolazeće vjenčanje.

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se