Sabrie gift shop: Personalizirani pokloni za velike i male, žejne i lačne i za sve situacije

Danas u rubrici W-INTERVJU ugošćujemo Janju Varga iz Murskog Središća. Skromna kakva je, za sebe će ponosno reći tek da je mama dvoje prekrasne djece i da voli kreativno stvarati. No Janja je daleko više od toga – crta gotovo poput profesionalnih umjetnika, pjeva kao zvijezde iz The Voicea, zaljubljenica je u uređenje interijera i AutoCAD (što joj je inače struka), ali prije svega velika kreativku koja osmišljava i izrađuje personalizirane poklone za sve moguće (ne)prilike i tako nas spašava u tim situacijama kada jednostavno ne znamo što bismo poklonili.
Upoznajte Janju i njezin Sabrie gift shop.

PRINCEZA.HR: Janja, uzmemo li u obzir činjenicu da sve više fizičkih trgovina zatvara svoja vrata, kako to da si se odlučila otvoriti Sabrie gift shop u malom gradu poput Murskog Središća, a ne recimo online?

JANJA: Jedan od razloga je i bio upravo taj što Mursko Središće nije do sada imalo gift shop, što opet ima posebnu čar kada imaš direktni kontakt s ljudima. Kaj reći, u meni čuči stara duša koja se divi malim radnjama i ljudima koji u njoj rade. Unatoč tom starom duhu, trudim se pratiti i digitalne trendove i potrebe kupaca, tako da se svi artikli iz ponude mogu i naručiti putem socijalnih mreža ili putem web kataloga.  

PRINCEZA.HR: Poklon paketi koje prodaješ u trgovini, poput magične šalice, metalnih lončića, personaliziranih naljepnica i personaliziranih majica su uistinu posebni. Zanima nas odakle ti inspiracija za sve to?

JANJA: I could tell you, but then I’d have to kill you

Prvo, hvala na komplimentu. Kod mene doista ideje dolaze spontano, nerijetko usred noći i nisam mirna dokle ih ne realiziram do kraja. Ponekad to traje i mjesecima i propalim pokušajima, ali sam uporna sve dok to nije – to. Spajajući svoj karakter i stil u nešto što se prvo sviđa meni, a onda i drugima, samo mi je vjetar u leđa.

sabrie-poklon-djecji-crtez

PRINCEZA.HR: U ponudi imaš i digitalno obrađene crteže otisnute na šalicama, pregačama, majicama… Tko je publika koja ih najčešće naručuje?

JANJA: Daaa, to pak je skroz druga priča. Zamisao je bila potaknuti djecu na stvaranje, crtanjem, maštom. Kad svoje remek djelo ugledaju na šalici ili puzzlama, oduševljenju nema kraja. Naravno, tu su i ponosni roditelji koji digitalne crteže stavljaju u okvire . Naručuju ih najčešće mame, kao poklone za užu i širu obitelj, ali prvenstveno za malog umjetnika.

salice-i-kaj-mi-mores

PRINCEZA.HR: Nismo mogle odoljeti pa smo „škicnule“ u tvoju trgovinu i za oko su nam zapele personalizirane poklon kutije u kojima se nalaze i mirisni sapuni Dine Horvat, poznatije pod brendom Dinin kutak. Surađuješ li s više brendova i kako je moguće dogovoriti suradnju s tobom? Javljaš li se ti brendovima ili oni tebi? Kakve brendove biraš za suradnju?

JANJA: S obzirom na to da se mi kreativci susrećemo i na manifestacijama po štandovima nekako mi je bilo logično, da kad sam otvarala dućan, da se njihovi proizvodi također nađu u ponudi. Tražila sam nešto izvorno, domaće, prirodno, jer je i to moj stil života. Već je opće poznato da obožavam tradiciju i moje malo Međimurje, ali i sve kaj nije nužno tradicijski, ali ima neku poveznicu s Međimurjem. Nešto iza čega znam da stoje ljudi koji vole to što rade. Tako se u ponudi mogu naći i pive čakovečke pivovare LD Brewery, voćne rakije OPG Petković, ljuti umaci i džemovi KRISTOŠ, Levy parfemi iz Čakovca, pletivo Monny, mirisne svijeće Dobošić, nakit Cyber Look, a ponuda će se uskoro i proširiti.

Pozivi na suradnju su obostrani, dapače, odazivam se svakome.

getting-married-loncic
janja-varga-poklon

PRINCEZA.HR: Znaš i sama da na Princeza.hr objavljujemo primarno tekstove vjenčane tematike. Jasno, iz tog nas razloga zanimaju posebno proizvodi za mladenke ili mladence. Kakve proizvode si pripremila za njih? Mogu li i gosti koji uskoro idu na vjenčanje kupiti kod tebe nekakav zanimljiv poklon za mladence?

JANJA: Da, naravno, tu su i personalizirani gift boxevi: za pozivanja na kumstvo, za mladence, zahvale kumovima od mladenaca, personalizirane svijeće za vjenčanja, a kako i sama izrađujem personalizirane naljepnice, svaki od artikla može biti i pozivnica ili zahvalnica. Rekla bih da su pokloni ove vrste nezaobilazni i nekako sam više usmjerena na personaliziranu izradu nego na serijsku.

Naravno, u ponudi imam i gotove pakete za navede prigode. Na primjer, šalice za makijato u paru, mirisni box za opuštanje…

i-do-poklon-za-vjencanje

PRINCEZA.HR: I za kraj nam reci, po čemu se Sabrie gift shop razlikuje od ostalih poklon trgovina? Koji su tvoji planovi za budućnost, hoćeš li proširivati asortiman, planiraš li suradnje ili se držiš one da je najbolje proizvoditi ono što se najlakše prodaje?

JANJA: Razlikuje se po tome jer je moj . Neopisivo puno ljubavi i truda je uložno u svaki detalj. Volim u šali reći da je to moje treće dijete. Svjesna sam da je u današnje vrijeme teže isplivati u moru prepunom ponuda za poklone, no obećala sam sama sebi da ću se truditi i dalje ispunjavati želje, stvarati neke nove ideje i poglede na to kako bi poklon trebao izgledati. Svakako ću se u ovoj godini posvetiti i ponudi suvremenih suvenira. Tip sam koji konstantno razmišlja “out of the box” tako da ću se čvrsto držati onoga kaj mi je u glavi bez obzira kaj to trenutno ne spada u u ono što je najlakše prodati .

Janjine unikatne poklone pronaći možete na Facebook stranici Sabrie Gift Shop te na Instagram profilu Sabrie.hr, a od nedavno i na web stranici www.sabrie.hr.

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se