Jamie Oliver i Jools Oliver ovog će ljeta obnoviti bračne zavjete

jemie-oliver

Uvijek se naježimo kada čitamo o romantičnim ljubavnim pričama, posebice kada se radi o parovima iz svijeta poznatih. Da dugotrajne i sretne ljubavi još uvijek postoje, potvrđuje priča o kojoj ćemo danas pisati! 😍

Naime, kako navodi Hellomagazine, potvrđeno je da će poznati britanski kuhar Jamie Oliver i njegova supruga Jools ovog ljeta za 20. godišnjicu braka obnoviti bračne zavjete. Zapravo, par planira organizirati proslavu na kojoj će okupiti 100-tinjak njihovih najbližih, uključujući i njihovu djecu.

Ljubavna priča Jamie Olivera i Jools

Jamie Oliver i Jools upoznali su se kada su imali 18 godina, a vjenčali su se nakon osam godina veze, odnosno 24. lipnja 2000. godine u crkvi All Saints u Ricklingu. Jamie i Jools zajedno su dobili petero djece čija su imena Poppy, Daisy, Petal, Buddy i River.

Da je Jamie pravi romantičar, potvrdila je njegova emotivna čestitka koju je prošle godine uputio supruzi za 45. rođendan. Naime, na svom Instagram profilu podijelio je fotografiju svoje supruge Jools kada je imala 18 godina i u opisu naveo da je ponosan što ju ima pored sebe.  

Kako romantično, zar ne? 🥰

james-oliver

Kako je za časopis People otkrio da će sam kuhati za njihovu 20. godišnjicu braka, znamo da će njihovi uzvanici uživati u svakom pojedenom zalogaju.

Za kraj ti još moramo napomenuti da ćeš detalje o nadolazećoj obljetnici saznati na vrijeme! 😊

Izvor naslovne slike: people.com