7 trendova koji će te osvojiti udaješ li se ove godine

vjencani-trendovi-2020

Još si prošle godine odlučila da ćeš s planiranjem vjenčanja započeti od 1. 1. ove godine, no zbog natrpanog rasporeda još uvijek nisi krenula?

Znamo, najteže je zakotrljati klupko svadbenih zadataka, no rješavanjem prve aktivnosti već ćeš osjetiti olakšanje. Zato prije nego što se uhvatiš u koštac s organizacijom, najprije pročitaj o aktualnim trendovima koje će slijediti brojne mladenke.

1. Neuredni buketići žarkih boja

Ove će godine dominirati buketi žarko ružičastih boja te boje fuksije upotpunjeni raznim lišćem i biljkama. Tako će umjesto „uredno“ složenih buketa prevladavati „neuredni“ buketi iz kojih će se nazirati razno cvijeće i bilje.

2. Vjenčanja u krugu najuže obitelji i prijatelja

Umjesto svadbi od stotinjak gostiju na koje se poziva i ona daljnja rodbina u trećem koljenu, u trendu će biti svadbene proslave sačinjene od manjeg broja uzvanika. Samim time budući će mladenci proslaviti svoj najsretniji dan u krugu najdraže obitelji i prijatelja čime će imati više prostora za personalizaciju svadbe, a i za veće uštede.

3. Raskošni ukrasi za kosu

Sudeći prema Pinterestu, ukrasi za kosu ukrašeni kamenjem u boji i biserima mladenke će naprosto obožavati u ovoj godini. Tijare, ukosnice, ukrasni češljići, rajfovi, ma ima mnogo toga čime možeš začiniti svoj vjenčani outfit!

vjencani-trendovi-2020
Izvor: polkadotbride.com

4. Standardni vs. moderni svadbeni jelovnik

Kada je riječ o svadbenom jelovniku, sve će više mladenaca umjesto standardnog jelovnika birati švedski stol, snackove, veganska i vegetarijanska jela te neuobičajene slastice. Kad smo se već dotaknule slastica, jestivo cvijeće bit će pravi hit na vjenčanim slasticama, posebice tortama!

5. Pozadina za chic fotografije

Velebne pozadine ukrašene cvijećem, tkaninom i balonima učinit će vaše fotografije još privlačnijim. Također, budi sigurna da će uzvanicima vjenčanja posebno ostati u sjećanju snimljeni selfiji koji podsjećaju na neko čarobno vjenčanje s Instagrama.

6. Trendi nijanse

Pitaš li se kojim bojama dekorirati svadbenu salu ili u kakvoj nijansi odabrati haljinu koju ćeš odjenuti nakon službenog dijela vjenčanja, svakako uzmi u obzir zelenoplavu, romantičnu ružičastu, limun žutu, boju crnog vina ili pak boju dunje.

vjencani-trendovi-2020
Izvor: glamourandwoods.com

7. Eco-friendly vjenčanja

Popularnost eco-friendla vjenčanja nastavit će i dalje rasti, tako da prisutnost recikliranih, biorazgradivih i prirodnih materijala neće manjkati.