Glamurozna Dune London bridal kolekcija cipela

Dune-London-bridal-kolekcija

Sanjaš o glamuroznim, udobnim i bezvremenskim cipelama koje možeš nabaviti po pristojnoj cijeni te koje ćeš moći kombinirati i nakon vjenčanja?

Na pravom si mjestu jer danas pišemo o senzacionalnoj Dune London kolekciji za samouvjerene mladenke! 😊

Nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno, nešto plavo

Sigurno si već jednom čula da mladenke na dan svog vjenčanja obično nose nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno i nešto plavo. Pitaš li se zašto ti ovo baš sada spominjem, čitaj dalje!

Iako smo već ranije najavile da ćemo danas pisati o glamuroznim cipelama, Dune London se pobrinuo i za to da mladenke osim novih cipela, na svoje vjenčanje ponesu i nešto plavo.

Naime, na svaki je potplat cipele postavio plavi diskretni kamen, tako da će one mladenke koje odaberu cipele iz njegove kolekcije, na svoje vjenčanje ponijeti i nešto u plavoj boji.

Zbog nevjerojatne pak udobnosti i različitih visina peta, mladenke će uživati i nesmetano plesati do sitnih jutarnjih sati.

Zanosni detalji na cipelama tako se dobro stapaju s jednostavnim kreacijama

Kada je riječ o cipelama iz nove bridal Dune London kolekcije, nismo mogle ne primijetiti da su one ukrašene dijamantima, biserima, decentnim, ali uočljivim kopčicama. Također, posebnu pažnju privukle su nam glamurozne pete ukrašene kristalićima i biserima koje će dodatno doći do izražaja odabereš li kraći model vjenčanice. Kako je većina modela iz ove kolekcije upotpunjena glamuroznim detaljima, Dune London cipele savršeno će pristajati uz jednostavne i klasične vjenčanice.

dune-london-cipele
Izvor: dunelondon.com
dune-london-cipele
Izvor: dunelondon.com
dune-london-cipele
Izvor: dunelondon.com
cipele
Izvor: dunelondon.com

Torbice koje će zaokružiti cjelokupni svadbeni look

Osim ovih prekrasnih cipela, buduće mladenke svoj vjenčani look mogu začiniti Dune London torbicom sličnih motiva!

Budući da smo mišljenja da svaka mladenka pored sebe mora imati nužne stvari koje će joj dobro doći tijekom svadbene večeri, što kažeš da ih spremiš u jednu takvu torbicu? Tako ćeš u svakom trenutku moći popraviti make-up ili pak se malo osvježiti nakon živahnog plesa 😉.

torbica
Izvor: dunelondon.com
torbica
Izvor: dunelondon.com