Domaće zvijezde zabljesnule na dobrotvornoj reviji Sajma vjenčanja Zagreb

U sklopu 22. izdanja Sajma vjenčanja Zagreb održanog proteklog vikenda u Areni Zagreb održan je pravi modni spektakl! Na dobrotvornoj gala reviji zabljesnule su i domaće zvijezde – Mia Dimšić, Damir Kedžo, Sandi Cenov, Nera Stipičević, Valentina Walme, Ana Miščević, Beta Sudar, Roko Vušković i Elena Jung – u ulozi modela i tako podržale dobrotvornu akciju Sajma vjenčanja za Udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama – Veliko srce malom srcu

Još jednom se pokazalo veliko srce za one najmlađe

Sajam vjenčanja Zagreb koji se ovog vikenda održao u Areni Zagreb okupio je poznata lica. Ona su prošetavši pistom u ulozi modela, pokazala svu raskoš vjenčane mode, ali i ono najvažnije – veliko srce za najmlađe.

Modnom pistom prošetali su i mali heroji, najmlađi članovi udruge Veliko srce malom srcu i izmamili najveći pljesak publike.

Naime, dobrotvornom akcijom za udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu, kroz tombolu, te uz pomoć izlagača i posjetitelja, Sajam vjenčanja Zagreb prikupljao je sredstva za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije.

U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500. Svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još je uvijek iznimno niska.

‘Već treću godinu Sajam vjenčanja pomaže našoj udruzi, a sva sredstva i novac koji će se prikupiti su za održavanje našeg stana na Vrbanima u koji su smješteni svi roditelji djece koja moraju biti u Zagrebu, a nisu iz Zagreba. Svi koji žele pomoći mogu se javiti putem naše web stranice ili Facebook profila gdje će ih naši volonteri dalje uputiti’, poručio je dr. med. Dražen Belina, kardiokirurg i predsjednik udruge Veliko srce malom srcu.

sajam-vjencanja-Zagreb

Točke Sajma vjenčanja Zagreb koje su ostavile bez daha

Reviju je glazbenim nastupom otvorila Mia Dimšić koja se izvrsno snašla i u ulozi modela.

Valentina Walme, inače i zaštitno lice Sajma vjenčanja, plesnim je performansom mnogobrojnu publiku ostavila bez daha.

‘Ovo mi je definitivno bilo drugačije iskustvo jer sam navikla plesati na pozornici, a ovaj je put to bilo na modnoj pisti. Sajam mi se jako sviđa, oduševljena sam organizacijom i definitivno preporučujem svima da dođu pogledati. Posebno mi se sviđa vjenčanica u kojoj sam šetala po pisti i mislim da sam si pronašla svoju vjenčanicu iz snova’, otkrila je Valentina.

U ulozi modela na reviji našao se i pjevač Sandi Cenov koji nije skrivao uzbuđenje.

‘Sada sam se ja odjenuo u mladoženju, sljedeći put će supruga prošetati pistom, odlično je bilo. S obzirom na to da sam već godinama u glazbi i redovno pjevam i na vjenčanjima, ova mi je tematika dosta poznata i jako mi je drago što sam bio dio ove humanitarne revije’, rekao je glazbenik.

Sajam vjenčanja u Zagrebu okupio čak 200 izlagača

Sajam vjenčanja Zagreb održan je 22. godinu za redom i okupio je 200 izlagača. Dakle, salone vjenčane mode, domaće dizajnere, dekoratere, slastičare, fotografe, snimatelje, zlatare, organizatore vjenčanja i druge predstavnike za organiziranje svadbene svečanosti.

‘Drago nam je što Sajam vjenčanja Zagreb iz godine u godinu okuplja sve više izlagača iz branše vjenčanja čime ova manifestacija kontinuirano podupire razvoj i unapređenje domaćeg obrtništva’ poručila je Andrea Bolješić, voditeljica projekta Sajam vjenčanja Zagreb.

Osim u bogatoj izlagačkoj ponudi na preko 5.500 m2 u Areni Zagreb, više od 7.000 posjetitelja uživalo je i u sadržajnom programu s čak šest modnih revija, degustacijama slastica, interaktivnim radionicama o trendovima u vjenčanoj modi. Kao i u kvizu s bogatim nagradama i atraktivnim pogodnostima za uštedu prilikom organiziranja vjenčanja.

Time je Sajam vjenčanja Zagreb opravdao status najveće manifestacije vjenčane tematike u regiji, i to 22. godinu za redom.

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se