Sajam vjenčanja Zagreb s preko 200 izlagača održava se 22. godinu za redom

Sajam vjenčanja Zagreb otvara svoja vrata već 22. godinu za redom u Areni Zagreb kao regionalno najveća, najraskošnija i najoriginalnija manifestacija vjenčane tematike.

Tradicionalno, od svojih početaka zagrebački je Sajam vjenčanja dobrotvornog karaktera te s domaćim zvijezdama na gala reviji i donatorskom akcijom pomaže štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu, i to uoči obilježavanja Festivala srca – Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima (7.-14. veljače).

Nakon Opatije i Osijeka, nacionalni projekt Sajam vjenčanja stiže u Zagreb i grandioznu Arenu Zagreb, gdje će od 31. siječnja do 2. veljače na više od 5.500 m2 ugostiti preko 200 izlagača iz svijeta vjenčanja.

Na Sajmu vjenčanja Zagreb posjetitelje očekuje bogat i sadržajan program. Dakle, saloni vjenčanica i dizajneri, zlatari, cvjećari i slastičari, fotografi, dekorateri, organizatori vjenčanja te ostali predstavnici za organiziranje svadbene svečanosti.

Kao i šest modnih revija, dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama, kviz za mladence, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti.

sajam-vejncanja-zagreb

Dobrotvorna akcija Sajma vjenčanja za djecu s prirođenim srčanim bolestima

Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno pomaže najmlađima, a već par godina njegovo je dobrotvorno djelovanje usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu, s ciljem prikupljanja sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije.

Da je za život dovoljno i pola srca, pokazuju najmlađi članovi Udruge, a u Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima i svake se godine rađa još najmanje 500. Unatoč tome, svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još je uvijek iznimno niska.

Stoga će zagrebački Sajam vjenčanja uoči obilježavanja Festivala srca – Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima (7.-14. veljače) podržati djelovanje Udruge, kroz tombolu za posjetitelje i gala donatorsku reviju u subotu, 1. veljače u 18 sati. Tada će domaće zvijezde prošetati pistom u vjenčanicama i večernjim haljinama te pokazati svu raskoš vjenčane mode, a reviju će nastupom otvoriti glazbenica i kantautorica Mia Dimšić.

sajam-vjencanja-zagreb

Na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb otkrijte trendove u vjenčanoj modi, kako cvijećem i slasticama ‘začiniti’ dan iz snova, koje je vjenčano prstenje ‘in’. Inspirirajte se za vaš najromantičniji dan i uživajte u kreiranju vlastite vjenčane priče!

Radno vrijeme Sajma vjenčanja Zagreb je od 31. siječnja do 2. veljače 2020. godine: petak od 14 do 20 sati, a subota i nedjelja od 10 do 20 sati.

Program sajma vjenčanja

Petak, 31. siječnja

14.00 Otvaranje sajma

17.30 Trendovi u vjenčanjima za 2020. godinu

Kako uklopiti boju godine u vjenčanje, koje su lokacije najpoželjnije za vjenčanja na otvorenom, sve o royal stilu i elopement vjenčanjima te o brojnim drugim neodoljivim trendovima saznajte na Sajmu vjenčanja.

18.30 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Subota, 1. veljače

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

13.00 Degustacija slastica

Vrhunski domaći slastičari predstavljaju neodoljive okuse vjenčanih torti, savjetuju kako odabrati i dekorirati idealnu tortu te koji su to savršeni slatki darovi. Ovo je idealno mjesto na kojem ćete dobiti odgovore na sva vaša slatka pitanja.

14.00 Cvjetni savjeti

Kako odabrati vjenčani buket iz snova, dekoracije te detalje u skladu sa stilom i lokacijom vjenčanja, trendove i tajne profesionalaca otkrijte na istoimenom sajmu.

15.30 Modna revija

18.00 Gala modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja, 2. veljače

10.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

15.00 Kako oblikovati savršen izgled na dan vjenčanja

Trendovi u ljepoti i modne poslastice neodoljiv su dio pripreme za vjenčanje. Uz savjete profesionalaca otkrijte sve o top frizurama, make upu, njezi i pripremama za veliki dan.

16.00 KVIZ: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?

17.00 Modna revija

20.00 Zatvaranje sajma

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se