Saznaj koji su trendovi u vjenčanom make-upu

makeup-trendovi

Nema mladenke koja ne želi zablistati na dan svog vjenčanja i ukrasti ama baš sve poglede, zar ne?

Tako se djevojke čak nekoliko mjeseci ranije naručuju kod svojih najdražih vizažistica i najspretnijih frizerki kako bi uistinu izgledale božanstveno.

Ako već neko vrijeme razbijaš glavu time kakvom se vjenčanom make-upu prikloniti, ovo su trendovi koje bi trebala slijediti bilo da se prepustiš rukama stručnjaka ili se odlučiš šminkati sama.

Koža

Najvažnija stvar kada je u pitanju izgled tvog lica jest hidratizirano lice kako bi tvoja šminka bila dugotrajnija. Ipak tvoja koža mora biti dobro pripremljena za podlogu koju ćeš staviti na lice. Savjetujemo ti da podloga i puder budu u istom tonu kao i vrat i dekolte. Vjerujemo da ne želiš vidljive prijelaze šminke na svim dijelovima tijela. Jednostavno neće izgledati lijepo!

Oči

Kada je u pitanje šminkanje kapaka i područja oko kapaka, trend postaje korištenje zlatnih te jantarnih boja, što znači da na raspolaganju imaš široku paletu boja za koju se možeš odlučiti.  Za postizanje pravog glamura možeš staviti umjetne trepavice čime ćeš lijepo istaknuti svoje oči .

Svakako moramo spomenuti da je trend i korištenje nude šminke koja daje prirodan i nježan izgled. Zapravo, nude vjenčani make-up zahtijeva i prirodno lijepo oblikovane obrve, duge trepavice te nude šminku usana. Jagodice u tom slučaju možeš blago naglasiti rumenilom. Ako pak želiš nešto glamurozniji izgled tada odaberi smokey-eyes. Popularne su nijanse plave, zelene, smeđe i crne.

Obrazi

Za obraze koristi sjajna ili satenska rumenila koja odaju tvoju konturu lica. Također, razmisli i o nijansi breskve koja se u posljednje vrijeme isto često koristi.

Usne

Ove su sezone in matirani ruževi nježnih boja, poput šampanjca ili nijanse roze i jantara. Dok pak su rubovi usana iscrtani kako bi se naglasile punije usne i postigao spektakularan izgled.

Evo i nekoliko prijedloga za tvoj vjenčani make-up .

Izvor fotografije: charlastorey.com/

Kojem ćeš se trendu u vjenčanom make-upu odabrati?

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se