Kakve vjenčane ukrase za kosu odabrati?

Kada bi upitale buduće mladenke kakav vjenčani look zamišljaju dobile bi mnoštvo različitih odgovora. No prema našem iskustvu u jedno smo sigurne. Svaka djevojka sanja o besprijekornom iliti savršenom vjenčanom izdanju, stoga ne čudi što se odabiru vjenčanice, cipela, torbice i ukrasa za kosu pridaje najviše pažnje.

Znaš i sama da smo već mnogo pisale o vjenčanicama, torbicama, nakitu i cipelama za vjenčanje, a sad je došao red i na slatke male ukrase za kosu.

Ako si odabrala jednostavnu vjenčanicu koja prekriva tvoje cipele, minimalan nakit i neutralnu torbicu, ukrasi za kosu su ti koji će vjenčanom izgledu dati poseban pečat.

Pitaš se kakve sve ukrase možeš kombinirati na svojoj svadbi? Eh, draga Princezo na pravom si mjestu!

Vrste ukrasa za kosu

Ovisno o tome koje ukrase za kosu više preferiraš te koji će se bolje uklopiti u tvoj vjenčani look, razmisli o odabiru između cvjetnih vjenčića, ukrasnih češljića, traka za kosu, tijara, rajfova ili pak ukosnica s različitim motivima.

Malo smo prošvrljale internetom i ovo u su čarobni ukrasi za kosu koji se nude. Jesi li spremna za naših top 10 ukrasa za kosu?

kakve-vjencane-ukrase-za-kosu-odabrati
Izvor: Facebook stranica – Irena Vucinic Jewelry
kve-vjencane-ukrase-za-kosu-odabrati
Izvor: Facebook stranica – Irena Vucinic Jewelry
vjencani-ukrasi-za-kosu
Izvor: Facebook stranica – Irena Vucinic Jewelry
cvjetni-vjencic
Izvor: Facebook stranica – Lilac Vines
rajf-za-ljetno-vjencanje
Izvor: asos.com
kakve-vjencane-ukrase-za-kosu-odabrati
Izvor: etsy.com
ukrase-za-kosu
Izvor: etsy.com
masna-za-kosu
Izvor: asos.com
ukosnice
Izvor: asos.com
tijara
Izvor: Facebook stranica – Nakit by Le’vina Rose

Kao što vidiš ukrasa je na pretek. Ako si pronašla onaj najljepši ili čak više njih, sigurne smo da ćeš naći način kako ih nositi. Već ćeš nešto skemijati, ne sumnjamo .

No prije nego što ih staviš na svoju kosu, svakako se posavjetuj s frizerkom kako bi izbjegla nepotrebne komplikacije na dan vjenčanja. Primjerice, kako ih slučajno, zbog nepravilnog stavljanja, ne bi potrgala ili oštetila i time u samo nekoliko sekundi pokvarila pomno osmišljeni vjenčani look.

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se