Kakve vjenčane ukrase za kosu odabrati?

ukrasi za kosu

Kada bi upitale buduće mladenke kakav vjenčani look zamišljaju dobile bi mnoštvo različitih odgovora. No prema našem iskustvu u jedno smo sigurne. Svaka djevojka sanja o besprijekornom iliti savršenom vjenčanom izdanju, stoga ne čudi što se odabiru vjenčanice, cipela, torbice i ukrasa za kosu pridaje najviše pažnje.

Znaš i sama da smo već mnogo pisale o vjenčanicama, torbicama, nakitu i cipelama za vjenčanje, a sad je došao red i na slatke male ukrase za kosu.

Ako si odabrala jednostavnu vjenčanicu koja prekriva tvoje cipele, minimalan nakit i neutralnu torbicu, ukrasi za kosu su ti koji će vjenčanom izgledu dati poseban pečat.

Pitaš se kakve sve ukrase možeš kombinirati na svojoj svadbi? Eh, draga Princezo na pravom si mjestu!

Vrste ukrasa za kosu

Ovisno o tome koje ukrase za kosu više preferiraš te koji će se bolje uklopiti u tvoj vjenčani look, razmisli o odabiru između cvjetnih vjenčića, ukrasnih češljića, traka za kosu, tijara, rajfova ili pak ukosnica s različitim motivima.

Malo smo prošvrljale internetom i ovo u su čarobni ukrasi za kosu koji se nude. Jesi li spremna za naših top 10 ukrasa za kosu?

Izvor fotografije: Facebook stranica – Irena Vucinic Jewelry
Izvor fotografije: Facebook stranica – Irena Vucinic Jewelry
Izvor fotografije: Facebook stranica – Irena Vucinic Jewelry
Izvor fotografije: Facebook stranica – Lilac Vines
Izvor fotografije: asos.com
Romantic greenery hair comb Bridal flower comb with roses image 4
Izvor fotografije: Etsy.com
Flower hair pins Burgundy flower hair pins Bridal hair image 6
Izvor fotografije: etsy.com
Crystal and pearl bridal comb Bridal hair piece pearl floral image 4
Izvor: etsy.com
Celestial Star Tiara  Silver or Gold Wedding Headpiece  image 4
Izvor fotografije: Etsy.com
Izvor fotografije: asos.com
Izvor fotografije: asos.com

Kao što vidiš ukrasa je na pretek. Ako si pronašla onaj najljepši ili čak više njih, sigurne smo da ćeš naći način kako ih nositi. Već ćeš nešto skemijati, ne sumnjamo .

No prije nego što ih staviš na svoju kosu, svakako se posavjetuj s frizerkom kako bi izbjegla nepotrebne komplikacije na dan vjenčanja. Primjerice, kako ih slučajno, zbog nepravilnog stavljanja, ne bi potrgala ili oštetila i time u samo nekoliko sekundi pokvarila pomno osmišljeni vjenčani look.

Izvor naslovne fotografije: Canva.com