Destinacija kao inspiracija: Dubrovnik

Sanjaš o posebnom vjenčanju i želiš nešto sasvim drugačije od vjenčanja svojih prijateljica pa zato razmišljaš o “bijegu” iz svog mjesta. No još uvijek nisi odabrala destinaciju za taj čaroban dan.

Naravno da naše ideje nisu presušile! 

Što kažeš na vjenčanje s pogledom na čarobno plavo more i prekrasne plaže. Ili pak šetnju najpoznatijom dubrovačkom ulicom, odnosno Stradunom te razgledavanje gradskih zidina.

Sve to, ali i mnogo više moguće je odabereš li grad na jugu Hrvatske za vjenčanu destinaciju. 

Gdje se u Dubrovniku možeš zavjetovati na vječnu ljubav?

Dubrovnik je jedno od najvažnijih povijesno-turističkih središta Hrvatske, a ujedno je i na listi UNESCO baštine. Na ovoj lokaciji ti i dragi, ali i vaši uzvanici možete uistinu mnogo toga vidjeti.

Primjerice tvrđavu Minčeta, tvrđavu Revelin, tvrđavu sv. Ivan, tvrđavu Bokar, tvrđavu Lovrijenac i još mnogo mjesta s kojih se pruža predivan pogled na grad Dubrovnik. Ovdje također mogu nastati predivne fotografije kojima ćeš ovjekovječiti taj poseban dan.

Dubrovačka katedrala baroknog stila ostavlja bez daha, baš kao i crkva sv. Vlaha. Čarobni ambijent palače Sponza svjedok je mnogo izrečenih “da”. Ovo su samo neki od prijedloga, a moramo ti šapnuti da mladenci često biraju i otok Lokrum.

Vrlo impresivan je i Knežev dvor koji je nekada bio sjedište Dubrovačke Republike, a danas je kulturno-povijesni muzej.

P.S.: Svakako ga posjeti ako si u Dubrovniku.

Za tvoju smo inspiraciju odabrale nekoliko predivnih fotografija koje itekako “zovu” na vjenčanje u Dubrovnik!

Inspiracija za tvoje vjenčanje u Dubrovniku 

vjencanje-Dubrovnik
vjencanje-Dubrovnik
vjencanje-Dubrovnik
destinacijsko-vjencanje

Uz 260 sunčanih dana u godini te ugodnu klimu, teško ćeš pogoditi loše vrijeme što je još jedna prednost ovog grada. Svoje vjenčanje i odmor možeš upotpuniti vrhunskim gastronomskim specijalitetima, a ti i dragi možete otići i na izlet ako ste zaljubljenici u prirodu. I za to imamo preporuku, a to su Elafiti. Dakle, nedirnuta oaza skupine otoka koji su smješteni zapadno od Dubrovnika. Najpoznatiji su Šipan, Koločep i Lopud.

U jedan od najromantičnijih gradova svijeta, Dubrovnik, dolazi i mnogo zaljubljenih iz inozemstva i drugih krajeva svijeta. Svi su očarani ovim gradom predivnih zidina, a vjerujemo da se ni ti ne bi razočarala .

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se