NAJAVA: Ovog će se vikenda održati 8. Dani vjenčanja u Varaždinu

dani-vjencanja-varazdin-2019

Osmi po redu Dani vjenčanja u Varaždinu održat će se 16. i 17. studenog u TTS Sport centru koji se nalazi kod stadiona Sloboda. Službeno otvorenje istoimene manifestacije održat će se ove subote u 12:00 sati, tako da svi zainteresirani ovogodišnje Dane vjenčanja u Varaždinu mogu posjetiti od 10:00 do 20:00 sati i pritom saznati aktualne trendove vjenčane industrije. Glavni pokrovitelji ovog događaja su Grad Varaždin i Varaždinska županija. 

Zašto posjetiti Dane vjenčanja u Varaždinu? 

Budući da sajmovi vjenčanja na jednom mjestu okupljaju mnogobrojne izlagače, sigurne smo da svježih ideja na istoimenoj manifestaciji neće nedostajati. Stoga ako ste od onih parova koji planiraju svoje vjenčanje već iduće godine, Dani vjenčanja u Varaždinu prava su destinacija za vas, a otkrivamo i zašto!

Ponuda ovogodišnjih Dana vjenčanja u Varaždinu je uistinu raznolika

Na Danima vjenčanja u Varaždinu buduće mladence očekuju brojni pružatelji usluga iz vjenčanje industrije. Dakle, od restorana, fotografa, cvjećara, zlatara, frizera, modnih dizajnera, ugostitelja, torti, kolača pa do video studija, odnosno svega onoga što jedno vjenčanje iziskuje. 

dani-vjencanja-u-varazdinu

Također, budući će supružnici imati prilike ostvariti i sajamske popuste koji im mogu uvelike olakšati samo planiranje vjenčanja. Brojne pak zaljubljene očekuje izbor i proglašenje najsimpatičnijeg para. Naime, ono se provodi putem službene Facebook stranice Dani vjenčanja u Varaždinu, a samo proglašenje i izbor bit će u nedjelju u 13:00 sati.

Iznenađenjima nema kraja pa će tako posjetitelje uveseljavati i brojni gosti. Dakle, Gabriela Hrženjak, Zdravko Škender, Beta Sudar, Roko Vušković, Nenad Kumrić Charlie, Mijo Matić i mnogi drugi. Dok će se za dobru zabavu pobrinuti stand up komedija “Štef z biciklinom”. 

Kako je program Dana vjenčanja u Varaždinu uistinu bogat, a još je i k tome ulaz besplatan, nemaš opravdanja za izliku!

Naslovna slika preuzeta s: Dani vjenčanja u Varaždinu