Nakon što je otkazala raskošno vjenčanje, Petra Ecclestone obznanila da čeka prinovu

Petra Ecclestone ovog se ljeta trebala udati za Sama Palmera, no vjenčanje u vrijednosti od 125 milijuna dolara otkazala je u zadnji čas. Sada nas je ponovno iznenadila novošću, no ovog se puta radi o sretnoj vijesti. Dakle, o vijesti da sa svojim zaručnikom Samom Palmerom očekuje prvo zajedničko dijete! 

Otkazivanjem luksuznog vjenčanja Petra Ecclestone ostavila bez teksta

Naime, par je ovog ljeta planirao vjenčanje u luksuznom resortu Four Seasons u Meksiku. No bogata kći Slavice Ecclestone i Bernieja Ecclestonea otkazala ga je tek tri tjedna prije vjenčanja. Iako pravi razlog odgode nije poznat, tada se pisalo da je vjenčanje otkazano zbog prebrzog ulaska u novi brak. Budući da je Palmera poznavala samo 18 mjeseci, njeni su rođaci i obitelj smatrali da je ipak prebrzo donijela tu važnu odluku. Pogotovo nakon teškog razvoda od bivšeg supruga.  

Izvor fotografije: Instagram profil petraecclestoneofficial

Buran razvod od prijašnjeg supruga 

Inače, Petra Ecclestone i njezin bivši suprug nakon burnog su razvoda podijelili čak 70 milijardi dolara koje su posjedovali u gotovini, nekretninama, pokretninama i dionicama, a Petra je dobila kompletno skrbništvo nad djecom. Naime, iz prijašnjeg braka s poduzetnikom Jamesom Stuntom ima troje djece, kći Laviniju te blizance Andrewa i Jamesa. Njihov je brak trajao šest godina, a povezivao se s brojnim prijevarama te problemima s alkoholom i drogom. 

Kako je glasnogovornica ovog poznatog para nakon neodržavanja vjenčanja spomenula da se ne radi o kompletnom otkazivanju vjenčanja, bajkovitom vjenčanju radujemo se s nestrpljenjem   .

Izvor naslovne slike: Instagram profil petraecclestoneofficial