Domagoj Duvnjak u tajnosti je oženio svoju srednjoškolsku ljubav

U jednom je intervjuu za Story Domagoj Duvnjak otkrio kako bez svoje djevojke ne može zamisliti život te da će ju zaprositi kada za to dođe vrijeme. Iako se Domagoj i njegova djevojka poznaju još od srednjoškolskih dana, a prve su dvije godine dijelili čak i istu školsku klupu, čini se da je došao red i na taj velik dan .

Dugogodišnja veza okrunjena brakom

Dakle mislimo na dan, kako prenosi Story, kada je kapetan Hrvatske rukometne reprezentacije izmijenio bračne zavjete sa svojom dugogodišnjom djevojkom Lucijom Žulj. Iako javnosti još uvijek nisu poznati detalji gdje i kad su se novopečeni supružnici zavjetovali na vječnu ljubav, nestrpljive smo saznati u kakvoj je to haljini zablistala mladenka te kakav je outfit odabrao Domagoj.

Izvor: Domagoj Duvnjak Instagram profil

Najveća podrška od samih početaka

Od samih početaka njegova ga je odabranica vjerno pratila na utakmicama pa je tako jedno prilikom Domagoj izjavio da je Lucija jedina koja ga zna razveseliti i utješiti nakon teških utakmica. Inače, novopečeni mladenci trenutno žive u Hamburgu, gdje Domagoj igra za klub HSV s kojim je sklopio ugovor do 2020. godine.

Izvor: Domagoj Duvnjak Instagram profil

Za kraj još samo novopečenim supružnicima možemo poželjeti sreće i ljubavi u njihovom zajedničkom životu!

Izvor naslovne slike: Domagoj Duvnjak Instagram profil