Saznaj kakav outfit ne bi smjela odjenuti za zaručničko fotografiranje

Sigurno si barem jednom, bilo na društvenim mrežama ili na nekom drugom mediju, uočila prekrasnu zaručničku fotku koja je izazvala wow efekt. Očarana njome u tom si trenutku pomislila da ćeš, kada dođe vrijeme zaruka, i ti snimiti jednu takvu.

Vjerovala ili ne, osim kvalitete kamere, veliku ulogu u stvaranju prekrasnih fotografija ima i odjeća osoba koje se nalaze na fotografiji. Zato smo i popisale nekoliko savjeta koji će ti pomoći stvoriti zadivljujuće fotografije, a koji se tiču tvog outfita.

Odaberi ono u čemu se osjećaš ugodno

Istina je da budući mladenci na zaručničkoj fotki žele izgledati savršeno i to je sasvim razumljivo. No ponekad pripadnice nježnog spola znaju pretjerati i za zaručničko fotografiranje zablistati u prekratkoj haljini koja bi u svakom trenutku mogla otkriti previše ili čak znaju obući vrtoglave potpetice koje inače ne nose. Umjesto toga, naš je savjet odabrati ležernu i udobnu odjeću koja će odražavati tvoj stil. Primjerice, odjeni prekrasan kombinezon uz tijelo ili tvoje najdraže hlače i košuljicu koje možeš kombinirati udobnim gležnjačama. 

Zaboravi na odjeću identičnih boja

Iako odjeća u jednakim bojama izgleda slatko na prvu, u očima promatrača može djelovati namješteno i pretjerano. Zato biraj boje koje se vizualno slažu, no pripazi da one ne budu identične outfitu tvog odabranika. 

zarucnicko-fotografiranje
Izvor fotografije: freepik

Izbjegavaj odjeću s logotipom 

Riječ je o vašim zarukama, a ne o hodajućoj reklami za određeni brend, stoga odjeću s logotipom ostavi po strani kada dođe vrijeme za zaručničku fotku! 

Neonske nijanse djeluju preintenzivno 

Istina je da su neonske nijanse bile posebno popularne ovog ljeta, no kada je u pitanju romantično zaručničko fotografiranje ni ne pomišljaj na njihov odabir. Zašto? Zato što će jednostavno previše iskakati na fotografijama, a vjerujemo da želiš čarobnu fotografiju za pamćenje. 

Na usku i preveliku odjeću ni ne pomišljaj 

Kako bi vješto prikrila sve one nesavršenosti, izbjegavaj preuske te prevelike odjevne predmete. Vjeruj nam, mogu izazvati suprotan efekt od zamišljenog.

zarucnicko-fotografiranje
Izvor fotografije: abbyrose-photo.com

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se