Saznaj kakav outfit ne bi smjela odjenuti za zaručničko fotografiranje

zarucnicko-fotografiranje

Sigurno si barem jednom, bilo na društvenim mrežama ili na nekom drugom mediju, uočila prekrasnu zaručničku fotku koja je izazvala wow efekt. Očarana njome u tom si trenutku pomislila da ćeš, kada dođe vrijeme zaruka, i ti snimiti jednu takvu.

Vjerovala ili ne, osim kvalitete kamere, veliku ulogu u stvaranju prekrasnih fotografija ima i odjeća osoba koje se nalaze na fotografiji. Zato smo i popisale nekoliko savjeta koji će ti pomoći stvoriti zadivljujuće fotografije, a koji se tiču tvog outfita 😉.

Odaberi ono u čemu se osjećaš ugodno

Istina je da budući mladenci na zaručničkoj fotki žele izgledati savršeno i to je sasvim razumljivo. No ponekad pripadnice nježnog spola znaju pretjerati i za zaručničko fotografiranje zablistati u prekratkoj haljini koja bi u svakom trenutku mogla otkriti previše ili čak znaju obući vrtoglave potpetice koje inače ne nose. Umjesto toga, naš je savjet odabrati ležernu i udobnu odjeću koja će odražavati tvoj stil. Primjerice, odjeni prekrasan kombinezon uz tijelo ili tvoje najdraže hlače i košuljicu koje možeš kombinirati udobnim gležnjačama. 

Zaboravi na odjeću identičnih boja

Iako odjeća u jednakim bojama izgleda slatko na prvu, u očima promatrača može djelovati namješteno i pretjerano. Zato biraj boje koje se vizualno slažu, no pripazi da one ne budu identične outfitu tvog odabranika. 

zarucnicko-fotografiranje
Izvor: greenweddingshoes.com

Izbjegavaj odjeću s logotipom 

Riječ je o vašim zarukama, a ne o hodajućoj reklami za određeni brend, stoga odjeću s logotipom ostavi po strani kada dođe vrijeme za zaručničku fotku! 

Neonske nijanse djeluju preintenzivno 

Istina je da su neonske nijanse bile posebno popularne ovog ljeta, no kada je u pitanju romantično zaručničko fotografiranje ni ne pomišljaj na njihov odabir. Zašto? 🙄 Zato što će jednostavno previše iskakati na fotografijama, a vjerujemo da želiš čarobnu fotografiju za pamćenje. 

Na usku i preveliku odjeći ni ne pomišljaj 

Kako bi vješto prikrila sve one nesavršenosti, izbjegavaj preuske te prevelike odjevne predmete. Vjeruj nam, mogu izazvati suprotan efekt od zamišljenog.