Izradi sama poklone koje će obožavati svi uzvanici vašeg vjenčanja

Izradi sama poklone koje će obožavati svi uzvanici vašeg vjenčanja

Najlakši način putem kojeg možeš ponešto uštedjeti na svadbi, samostalna je izrada nekih od sitnica za vaše vjenčanje. Primjerice, što kažeš na izradu svadbenih poklona koje ćeš po završetku slavlja podijeliti vašim dragim gostima u znak zahvale? Zvuči primamljivo da bi i sama mogla pokušati? U tom te slučaju pozivamo da proučiš ove cjenovno pristupačne ideje i zasučeš rukave već sada!

Limenka osvježavajućeg napitka

Najdraži napitak u kombinaciji sa slamčicom i personaliziranom porukom definitivno će se urezati u pamćenje vaših uzvanika. Tako će oni već sljedećeg dana lijeno pijuckati osvježavajući napitak i uživati u poruci zahvale koju si pripremila za njih.

sama-izradi-poklone
Izvor fotografije: Somethingturquoise.com

Personalizirana poruka

Sve svoje misli prenesi na komad papira, a u posljednjim redcima izrazi zahvalu svakom pojedinom uzvaniku. Kako je sezona jesenskih vjenčanja u punom jeku, personaliziranu poruku ukrasi jesenskim plodovima, poput prigodnog voća, povrća ili lišćem.

sama-izradi-poklone
Izvor fotografije: Thedesignfiles.net

Origami ukrasi

Umjesto da kupuješ skupe ukrase različitih oblika, izradi ih sama pomoću papira u boji, škara i lijepila. Internet vrvi radionicama origami ukrasa tako da uz malo truda i napora u konačnici možeš dobiti prekrasne poklone. Mislimo da se svakako isplati potruditi i na kreativan način izraziti „hvala“ svim gostima.

sama-izradi-poklone
Izvor fotografije: etsy.com

Topli i mirišljavi napitci

Smjesu za kapučino ili vruću čokoladu spremi u prozirne staklenke koje ćeš na kraju ukrasiti ukrasnim vrpcama ili papirićima u bojama vjenčanja. Radi boljeg vizualnog efekta pripravak za tople napitke kombiniraj bombonima, orasima, bademima, lješnjacima ili čokoladom. Sigurne smo da će tvoji gosti biti oduševljeni originalnošću poklona u kojem će uživati i nekoliko tjedana nakon svadbe.

sama-izradi-poklone
Izvor fotografije: Theknot.com

Buket suhog cvijeća

Mini buket suhog cvijeća zamotaj u ukrasni papir kojeg možeš čak i ispisati predivnim stihovima. Sve pričvrsti neprimjetnim selotejpom i dobila si poklon koji može poslužiti i kao predivna dekoracija svačijeg dnevnog boravka.

sama-izradi-poklone
Izvor fotografije: etsy.com

Sjeme cvijeća

Što kažeš na poklanjanje sjemena cvijeća koje si koristila u svadbenoj sali za dekoraciju ili predivan buket? Genijalno i originalno, jel’ da? Tako smo i mislile!

sama-izradi-poklone
Izvor fototgrafije: etsy.com

Sezonski ukrasi

Klipovi kukuruza, kestenje ili obojene bundeve mogu istovremeno poslužiti kao domišljat raspored sjedenja, izvrsna dekoracija te kao super poklon za tvoje uzvanike.

sama-izradi-poklone
Izvor fotografije: Marthastewartweddings.com

Mini slastice

Kažu da šećer dolazi na kraju, stoga smo kao posljednji poklon za tvoje goste izdvojile slastice zapakirane u ukrasne vrećice. Možeš ih ispeći i sama, a kako ćeš ih ukrasiti na tebi je sami. Mi predlažemo između slastica ubaciti personaliziranu poruku s vašim imenom te datumom vjenčanja ili jedinstvenim hashtagom. Kreirani poklon na kraju zapečati ukrasnim vrpcama kako bi djelovao još slađe.

sama-izradi-poklone
Izvor fotografije: etsy.com

Ako ti ni ovo nije dovoljno, pomoć potraži u našim starim izradi sama idejama!

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se