7 stvari koje mladenke najčešće zaborave na dan vjenčanja – nemoj i ti!

Otići na šminku i frizuru, dočekati uzvanike, pofotkati se s prijateljicama, spremiti se na vrijeme, ne zakasniti u crkvu, izgledati savršeno samo su neke od stvari koje su mladenkama na pameti tik prije vjenčanja. Imati sve pod kontrolom, želja je svake mladenke, no u toj strci i uzbuđenju ponekad se dogode i mali propusti. U nadi da ih zaobiđeš u širokom luku popisale smo najčešće zaboravljene sitnice na dan vjenčanja .

Toaletna torbica

Torbica u kombinaciji s vlažnim maramicama, suhim maramica, dezodoransom, makeupom, balzamom za usne, lakom za nokte ili kremom za ruke dobro će ti doći tijekom svadbene večere. Misliš da ti ipak neće trebati?

Eh, nikad ne znaš hoće li tvoja šminka biti postojana tijekom cijele večeri ili ćeš ju morati popraviti odmah po dolasku u vjenčanu salu te hoćeš li trebati osvježenja nakon prvog plesa. U svakom slučaju bolje da toaletnu torbicu imaš kraj sebe, premda bila u rukama tvoje vjenčane kume, nego da ju nemaš.

Bijeli konac, škare i igla

Već smo svjedočile vjenčanjima na kojima se mladenkina haljina malčice potrgala u trenutku plesa ili je došlo do puknuća naramenice. Kako bi izbjegla tu pomalo neugodnu situaciju i dođe li do toga spretno „spojila“ odvojeni dio naramenice, obavezno ponesi sa sobom bijeli konac, male škare i iglu.

Udobne cipele

Vjeruj nam, ne želiš doživjeti prizor u kojem ti sjediš za stolom zbog bolnih stopala izazvanih vrtoglavim petama, a tvoji se uzvanici ludo zabavljaju do jutra. Stoga biraj mudro i svakako ponesi rezervu na vjenčanje!

z-stvari-koje-mladenke-najcesce-zaborave

Mobitel

Sigurno se nećeš baviti objavljivanjem fotografija na društvenim mrežama na dan vjenčanja, no možda ti ipak zatreba. Postoji šansa da će te trebati jedan od pružatelja usluga koje si angažirala, a bez mobitela neće te moći kontaktirati u hitnim situacijama.

Hrana

Često čujemo od pripadnica ženskog spola da su toliko uzbuđene na dan vjenčanja da ne mogu ni jesti. Mi ti ipak toplo savjetujemo nešto prigristi jer osjećaj slabosti itekako može pokvariti tvoje raspoloženje.  

Nakit i ukrasi za kosu

Vjerovala ili ne, ali mladenke se ponekad upute na ceremoniju bez naušnica, lančića ili prekrasnih ukosnica koje su pripremile za taj dan. Sigurno je da ćeš dodatno začiniti vjenčani look prekrasnim nakitom ili ukosnicama, zato nemoj zaboraviti na njih!

z-stvari-koje-mladenke-najcesce-zaborave

Govor zahvale

Ako si od onih djevojaka koje imaju tremu kada treba nešto važno reći pred mnogo ljudi savjetujemo ti škicnuti u govor zahvale koji si pripremila, nego se spetljati ili pocrveniti poput paprike.

P.S.: Nalaziš li se u ulozi vjenčane kume, sestre ili prijateljice, svakako obavijesti frendicu zaviriš li u naš članak.

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se