Inspiracija kao destinacija: Italija

Ti i dragi maštate o vjenčanju izvan Lijepe Naše, ali pritom želite taj predivan dan proslaviti na lokaciji koja se nalaz u blizini Hrvatske. Naravno, kako bi svi dragi uzvanici bili uz vas. Vjeruj nam, to je sasvim u redu! Moramo ti priznati da i mi sanjamo o nečemu sličnome, tako da te u potpunosti razumijemo, a i svjesne smo da egzotične destinacije mogu izazvati vrtoglave troškove kojih je ionako previše kod organiziranja vjenčanja.

Zato smo baš danas odlučile pisati o jednoj od najromantičnijih zemalja na svijetu u kojoj se možete zavjetovati na vječnu ljubav.

Vjenčanje u Italiji

Zamisli samo kako bi bilo proslaviti taj dan u zemlji poznatoj po modi, dizajnu, arhitekturi te ukusnoj gastronomiji. Na destinaciji s pogledom na sve one predivne plaže, šarena ribarska sela, zagonetne ulice, čarobna polja i zelene vinograde. Ili još bolje u romantičnoj gondoli u kojoj ćeš se osjećati poput prave princeze.

Priznaj da sama pomisao u tebi budi emocije samo tako.

Malo smo istražile i saznale da su neke od najomiljeniji destinacija u Italiji Toskana, amalfijska obala, Umbrija, Venecija te alpska jezera zato svakako porazgovarajte o istima.

Za tvoju inspiraciju, izdvojile smo nekoliko prekrasnih fotografija s talijanskim odredištem.

italija
Izvor: peytonraineyphotography.co
vjencanje
Izvor: marthastewartweddings.com
vjencanje-italija
Izvor: hartmanstravel.com
vjencanje-italija
Izvor: popsugar.co.uk
vjencanje-italija
Izvor: heyweddinglady.com
vjencanje
Izvor: rockmywedding.co.uk

Italija je popularna i među poznatim parovima

Čak su i mnogi poznati za destinaciju svog vjenčanja odabrali upravo Italiju. Tako su se George Clooney i njegova odabranica Amal Alamuddin vjenčali u venecijanskom hotelu Aman, smještenom u palači Papadopoli na Canalu Grande.

Američka pak se redateljica Sofia Coppola za svog dugogodišnjeg partnera Thomasa Marsa udala u gradiću Bernalda koji se nalazi na jugu Italije.

Ni pjevač Justin Timberlake i njegova odabranica Jessica Biel nisu ostali ravnodušni na ljepote ove zemlje pa su odabrali upravo Italiju za destinaciju svog vjenčanja.

Ma mogle bi pisati do sutra koliko je ova destinacija čarobna. Zato put pod noge i na vjenčanje u Italiju!

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se