Royal Bride: U Zagrebu otvoren najveći i najluksuzniji salon vjenčanica

Drage Princeze, dobro protrljajte oči i naćulite uši jer je otvoreni novi, ujedno i najveći salon vjenčanica u ovom dijelu Europe. Kako odabir idealne vjenčanice obično predstavlja najveći problem u očima mladenki, mislimo da vam je malčice olakšana cjelokupna situacija. Ipak ćete u jednom salonu moći birati između uistinu različitih modela vjenčanica. O kakvom se salonu tu zapravo radi? Otkrivamo za čas!

Royal Bride salon vjenčanica

Novootvoreni Royal Bride salon vjenčanica prostire se čak na 400 kvadratnih metara, a uspješno djeluje već 11 godina na europskim i svjetskim tržištima. Wow! Zato smo i sigurne da ćeš u istome pronaći model baš po svom ukusu.

Vlasnica istoimenog brenda, Ivana Bilić, na svečanom je otvorenju izmamila uzdahe nadolazećom kolekcijom za 2020. godinu. Na otvaranju ovog luksuznog salona našla su se brojna poznata lica, poput Antonije Stupar Jurkin, Kristine Krepele, Andree Andrassy, Kristine Krepele, Lucije Lugomer te mnogih drugih.

royal-bride
royal-bride

Ponuda Royal Bride salona vjenčanica

Osim vjenčanica, u ponudi ovog salona nalaze se i večernje haljine te muška odijela. Naime, svaka je kreacija unikatna i ručno sašivena te od najfinijih je te najekskluzivnijih materijala.

royal-bride
muska-odijela

No nisu samo prelijepe kreacije te koje mame uzdahe. Interijer ovog salona oduševit će te na prvu jer je uređen do onih najsitnijih detalja. Tako da ćeš se u njemu prilikom isprobavanja haljina koje ti zapnu za oko osjećati poput prave princeze.

Ne vjeruješ nam? Uvjeri se sama!

royal-bride
salon-vjencanice
royal-bride-salon-vjencanice

Gdje se nalazi Royal Bride salon vjenčanica

Puno smo toga napisale, no nismo ti otkrile ono najvažnije. Adresu koja će te odvesti do ovog čarobnog salona vjenčanica. Dakle, prekrasne modele možeš potražiti u Ulici kneza Miroslava 9 u Zagrebu.

Sretno s potragom!

Slike su preuzete s: Facebook profil Vjenčanice Royal bride