Udala se poznata turska glumica Deniz Baysal

Prelijepa turska glumica Deniz Baysal, nakon dvije godine veze, udala se za svog partnera Barışa Yurtçua. Inače, Baris Yurtçu poznati je glazbenik te pjevač benda Kolpa, dok pak Deniz pamtimo po ulozi Hazan iz serije „Fazilet i njezine kćeri“. Novopečeni mladenci sudbonosno „da“ izrekli su u turskom ljetovalištu Çeşme na Egejskome moru, a zavjete su izmijenili na pješčanoj plaži uz zalazak sunca.

Koja romantika, zar ne?

Slavlje pak se nastavilo u restoranu “The beach of Momo” koji inače glasi za poznato okupljalište bogatih i slavnih.

Vjenčanica koja ostavlja bez daha

Vjenčani outfit mladenaca Denzi je podijelila na svom Instagram profilu i moramo priznati da nas je ostavio bez daha!

Naime, za ovu je prigodu Deniz odabrala romantičnu kreaciju spuštenih ramena. Vjenčanica je bila ukrašena čipkom te kristalima, a dizajnirala ju je turska dizajnerica Zelia Kazar. Valovitu pak je kosu ukrasila predivnom diademom ukrašenom kamenčićima čiji dizajn potpisuje Gaios design, inače specijalizirana kuća za ukrase za kosu. Cjelokupni vjenčani look začinila je buketom bijelog cvijeća, dok je njezin odabranik zablistao u elegantnom svijetloplavom odijelu i bijeloj košulji.

Izvor: Instagram profil – Deniz Baysal
Izvor: Instagram profil – Deniz Baysal
Izvor: Instagram profil – Deniz Baysal

Romantika na snimanju spota

Novopečeni su se supružnici upoznali 2017. godine na snimanju spota za pjesmu „Tasman“. Naime, Deniz je tada glumila u spotu njegovog benda. Čini se da je privlačnost bila jaka jer su se već godinu dana nakon, točnije u studenom prošle godine zaručili.

Uz svog se odabranika osjeća sigurno

Zbog rastave svojih roditelja, ova je glumica još od pete godine imala strah od napuštanja. Straha se uspjela riješiti pomoću istočnjačkom terapije reiki koju je pohađala nekoliko godina, a jednom je prilikom izjavila da je Baris pravi muškarac koji je u njezin život doveo mir i sigurnost.

Ne preostaje nam ništa drugo nego ovom zaljubljenom paru poželjeti sreću u njihovom bračnom životu!