Kako pitati muškog kuma za kumstvo

„E prijatelju, udajem se pa bi li… ma znaš, ha što kažeš?“ Vjerujemo da ti osoba koju bi za kuma već telepatski čita misli, ali imaš dosta nespretnih priča za prepričavanje i ne treba ti još jedna vezana uz tvoj veliki dan. „Say no more“! Super, Princeza stiže u spas :).

Biti ili ne biti kum?

Osnovni zadatak kumova je svjedočiti razmjeni zavjeta, ali u realnosti njihova važnost to premašuje. Kumovi su obitelj koju sami biramo, stoga trenutak kada ih službeno pitamo za kumstvo postaje emotivna uspomena.

Većinom se kumstva dogovaraju kroz dugogodišnja prijateljstva pa kad se desi veliko da, već se podrazumijeva tko su te osobe. U tom slučaju nije potrebno puno riječi. Međutim, što ako niste nikad pričali o tome?

Tajna uspjeha je u iskrenosti. Dečki ne vole previše okolišanja ni razvlačenja i iznenađenja. Pozovi ga na piće, reci mu što se sprema i reci mu da zapravo nema izbora, kumstvo se ne odbija .

Muški kum umjesto kume

kako-pitati-kuma-za-kumstvo
Izvor: bridalore.com

Muški kum umjesto kume može biti čudna ideja, ali neke djevojke imaju većinski muške prijatelje. Kako današnja vjenčanja postaju sve nekonvencionalnija tako je potpuno normalno da tvoja kuma bude kum. Ne treba te biti strah pitati kuma za kumstvo, ako to želiš.

Mali problemčić je kako će to kum prihvatiti, tj. hoće li se osjećati ugroženim. Kako bi njegova muškost ostala očuvana uključi ga u vjenčanje. Ako preživi organizaciju vjenčanja, zaslužio je titulu kuma .

Najbolji način za pitati muškog kuma za kumstvo je da mu objasniš koliko ti znači on kao osoba. Reci mu zašto želiš da ti baš bude on kum. U cijeloj ženskoj drami oko vjenčanja, čvrsta muška ruka može dobro doći.

Prije svega provjeri sa svojim dragim jeli to u redu kako bi izbjegla nesporazume i ljubomorne ispade. No vjerujemo da osobu koju želiš za kuma on već dobro poznaje. Samo da se na kraju ne posvađate hoće li on biti tvoj ili mladoženjin kum .

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se