5 neočekivanih boja za ljetna vjenčanja

5 neočekivanih boja za ljetna vjenčanja

Već smo nekoliko puta istaknule da su ljetna vjenčanja najpopularnija među mladencima. Ma kako i ne bi bila kad ljeti mladenci, a i njihovi uzvanici, mogu uživati u toplom vremenu, ugodnom slavlju u predivnom vrtu ili uz plažu, obilju zelenila, lepršavoj odjeći te živahnim bojama.

Ako je i vaše vjenčanje u ljetnom terminu, pozivamo te da proučiš trendi boje jer možda te koja od njih očara na prvu.

Krenimo redom!

Bijelo-plava

Odlučiš li se za bijelo-plavu kombinaciju, neka ti ova klasična mornarska paleta bude polazište. Primjerice, na svom ljetnom vjenčanju kombiniraj bijele stolice, tanjure i salvete s plavim svijećama, bijelo-plavom ili potpuno plavom bojom stolnjaka. Mornarsko plavu kombinaciju začini veselijim nijansama ružičaste, narančaste, crvene ili pak zlatne boje. Primjerice, cvijeće odaberi u ovim živahnim bojama, a dodatnu dekoraciju za stolove u zlatnoj.

Bijelo-plavu kombinaciju možeš uvrstiti i u vlastiti vjenčani look pa tako tvoja vjenčanica može biti u bijeloj boji, rever u plavoj, a lak za nokte i boja ruža u rozoj, crvenoj ili narančastoj.

nijanse-za-ljetna-vjencanja
Izvor fotografije: enchantedhome.com

Bijela kao glavna boja

Glavna boja većine modernih vjenčanja je bijela. Zašto je ona toliko popularna? Zato što odiše elegancijom, nježnošću i profinjenošću. Osim toga, bijela boja simbolizira čistoću i stvara osjećaj mira pa se smatra idealnom nijansom za stvaranje novog početka. Bijela će se bez problema slagati s ostalim nijansama, ako u svoje bijelo vjenčanje odlučiš dodati detalje u drugoj boji.

nijanse-za-ljetna-vjencanja
Izvor fografije: pink-book.co.za

Narančasta

Različite nijanse narančaste odlično će se stopiti s predivnim zalaskom suncu na pješčanoj plaži. Zapravo, narančasta je živahna i topla boja puna energije, stoga ne možeš pogriješiti odabereš li kombinacije narančaste za svoje ljetno vjenčanje.

nijanse-za-ljetna-vjencanja
Izvor fotografije: ruffledblog.com

Zelena

Mladenci koji su odabrali ljetne termine često se odlučuju na mirna i ležerna vjenčanja na otvorenom. Priznaj da i tebe privlači sama pomisao na romantično okruženje predivnih zelenih livada, mirisnog zelenog cvijeća i bujnih šuma s potočićem u neposrednoj blizini!

Kamo god okreneš, ljetna vjenčanja nezamisliva su bez trunke zelenila.

zelena-nijansa-na-vjencanju
Izvor fotografije: whimsicalwonderlandweddings.com

Svijetlo ružičasta

Ugodna je za oko, nježna i graciozna. Zamisli samo predivno ružičasto cvijeće kojim možeš dekorirati svadbeno okruženje ili tek vjenčanicu ili haljine za djeveruše u ovoj romantičnoj nijansi! Mislimo da ne može bolje!

P.S.: Ružičasta se super slaže sa zlatnom i bijelom!

svijetlo-ružičasta
Izvor fotografije: theweddingcohk.com

Koja nijansa će krasiti tvoje ljetno vjenčanje?

Izvor naslovne fotografije: Canva