Destinacija kao inspiracija: Suncem okupan Santorini

Destinacija kao inspiracija: Suncem okupan Santorini

Raj na zemlji. Tako mi zamišljamo Santorini iako tamo nikada nismo bile. Za sada. Doći će i naše vrijeme kada ćemo posjetiti jedan od najljepših grčkih otoka.

Santorini je smješten u južnom Egejskom moru, 200 km jugoistočno od grčkog kopna, a današnji izgled duguje – erupciji vulkana. Uz glavni grad Atenu, danas su otoci jedna od najvažnijih turističkih destinacija Grčke.

Turizam u Santoriniju

Santorinijski hoteli uglavnom su smješteni na istočnoj obali. To bi te možda moglo malo razočarati jer se onaj predivan Bijeli gradić – Thira nalazi na zapadnoj strani.

Tu je, naravno, selo Oia, koje je okarakterizirano kao najljepše turističko selo na svijetu! Zamisli samo kakve fotografije biste imali da upravo u Santoriniju napravite svoje vjenčanje!

Izvor fotografije: Freepik.com

Vjenčanje u Santoriniju

Nije nemoguće! U posljednje vrijeme iz Zagreba se mogu nabaviti relativno povoljne karte za Santorini. Hotelski smještaj također ćete pronaći povoljno, osim ako ti i dragi ne maštate o top luksuzu koji naravno i košta.

Opčinjene prekrasnim Santorinijem, mi smo si dopustile sanjati i iz Internetskih bespuća „izvukle“ prekrasne vjenčane fotografije. To nam je barem dopušteno.

Izvor naslovne fotorgafije: Canva