Kako uključiti mladoženju u planiranje vjenčanja

Kako uključiti mladoženju u planiranje vjenčanja

Iako mnogi mladoženje misle kako je planiranje vjenčanja ženski posao te da se oni ne razumiju u odabir cvijeća, pozivnica i dekoraciju sale, ima načina kako ih uključiti u organizaciju vjenčanja.

Znamo da ove retke uglavnom čitaju pripadnice nježnog spola, zato ćemo kratko i jasno navesti kreativne načine putem kojih će tvoj mladoženja uživati u planiranju vjenčanja.

Krenimo redom!

Istraživanje potencijalnih DJ-eva i bendova za svadbu

Muškarci jednostavno vole izlaske. Prisjeti se samo prošlih dana kada ste zajedno izlazili pa bi ga morala nagovarati da odete doma jer je već toliko kasno i ti si polako počela drijemati. Zato mu predloži:

  • neka istraži potencijale bendove i DJ-eve za vašu svadbu
  • organizaciju izlazaka putem kojih ćete lakše donijeti konačnu odluku

Kada odaberete bend ili DJ za vašu svadbu, neka se tvoj dragi, ako je to ikako moguće, pobrine još za listu pjesama. Naravno, u dogovoru s tobom.

Free photo band performing in studio
Izvor fotografije: Freepik.com

Odabir pića

Više od žena, složit ćeš se s nama, muškarci uživaju u degustaciji vina i pića. Stoga mu predloži organiziranje druženja s frendovima ili barem vjenčanim kumom na kojem će degustirati različita vina. Ne boj se njihovog odabira, ipak se oni bolje razumiju u odabir aperitiva, piva te alkoholnih pića. Tim više ako se u društvu nalazi pokoji prijatelj koji je slučajno vinogradar .

Planiranje svadbenog budžeta

Kako su muškarci većinom spretniji s brojkama i izračunima, a žene su više za kreativnije stvari, prepusti mu planiranje cjelokupnog vjenčanog budžeta.

Rezervacija termina za tečajeve plesa

Ako ste od onih mladenaca koji žele koreografiju iz bajke za prvi ples, to je u redu. Velik broj mladenaca odlučuje se upravo na ovakav korak prije samog vjenčanja. Znamo, većini muškaraca će odlazak na tečajeve plesa teško pasti, no ako ga zamoliš da istraži plesne studije u vašoj blizini te rezervira termin, sigurno te neće odbiti.

Free photo full length portrait of happy smiling husband and wife dancing together in at home in light room, with kitchen set, fridge and window on background, happy couple.
Izvor fotografije: Freepik.com

Odabir odijela

Kako su mladenke uzbuđene tijekom odabira svoje bajkovite vjenčanice, vjeruj nam tako će i muškarci ponosno čekati svojih „5 minuta“. Naravno, tu su i savjeti prodavačica koje se razumiju u vjenčana odijela i ostale stvari koje idu uz sama odijela, stoga nemaš razloga za brigu. Sigurne smo da ćeš se ugodno iznenaditi njegovim odabirom!

Free photo beautiful stylish groom's cufflinks on the shirt
Izvor fotografije: Freepik.com

Organiziranje medenog mjeseca

Kako ionako imaš previše posla oko planiranja vjenčanja, svom dragom prepusti planiranje cjelokupnog medenog mjeseca. Iznenadit ćeš se njegovom romantičnom stranom u to ne sumnjamo.

Izvor naslovne fotografije: Canva