15 svečanih haljina za kume na vjenčanju

15 svečanih haljina za kume na vjenčanju

Žene kao žene, ne bi ostale žive da prije neke važne svečanosti muku ne muče svima dobro poznatim pitanjem – što odjenuti?

Vjerujemo da je zabrinutost veća nalaziš li se u ulozi vjenčane kume. Iskusile smo na vlastitoj koži, tako da znamo o čemu pričamo. Ipak je vjenčana kuma svjedok ljubavi najdražoj prijateljici te osoba u koju su, nakon mladenke, sve oči uperene. Zato s pravom kažemo da ona treba izgledati besprijekorno, što znači da odabir haljine igra vrlo važnu ulogu.

Pravila koja moraš poštovati

Dakle, jasno je kao dan da vjenčana kuma mora biti elegantna, usklađena te reprezentativna, no nikako ne smije zasjeniti mladenku. Vjeruj nam, svaka od vas će imati prilike zasjati na dan svog vjenčanja!

Kada smo već kod izgleda vjenčane kume prisjetimo se nekih općepoznatih pravila. Ono što bi svakako trebala izbjegavati kada kreneš u potragu za svojom kreacijom jest bijela boja, osim ako se ne radi o bijeloj haljini na kojoj prevladava određeni uzorak. I sama znaš da je ovo velika svečanost, kako za tebe tako i za tvoju prijateljicu, stoga prozirne tkanine, izazovne minice te duboki dekolte zaobiđi u širokom luku.

Kako bi te poštedjele „ludila“ kroz koje smo same prolazile kada smo tragale za savršenom haljinom, bacile smo oko na ono što se nudi u brojnim high street i dizajnerskim trgovinama i za tebe izdvojile najljepše kreacije.

Spremna?

Top 15 svečanih haljina za vjenčane kume

Izvor: mohito.com
Izvor: asos.com
Izvor: 2.hm.com
Izvor: asos.com
Izvor: mohito.com
Izvor: mohito.com
Izvor: asos.com
Izvor: zimmermannwear.com
Izvor: mango.com
Izvor: asos.com
Izvor: 2.hm.com
Izvor: asos.com
Izvor: asos.com
Izvor: asos.com
Izvor: asos.com

Ma ima li boljeg od onog kada pronađeš savršenu haljinu online, isprobaš ju u trgovini i ponosno mašeš kupljenom vrećicom po izlasku iz trgovine? Definitivno, nema!

Sigurne smo da nećeš proći neprimijećeno odjeneš li koju od izdvojenih kreacija.

Sretno!

Izvor naslovne fotografije: Canva